Kasiek1983
Fanka BB :)
Kurcze, Lena... dziwna ta gorączka... wciąż wysoka... ja bym się bała wieczoru bo z reguły bywa wyższa... dajesz coś na zbicie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
akurat na noc ma max 38,8 wiec poki co na noc nie hajcujeKurcze, Lena... dziwna ta gorączka... wciąż wysoka... ja bym się bała wieczoru bo z reguły bywa wyższa... dajesz coś na zbicie???
wczoraj byłam w przychodni mamy czekac, dzwoniłam do pediatry prowadzacej powiedziałą zbijac i czekac i co najwazniejsze usłyszałam dobrez ze ma goraczke bo organizm zwalcza infekcje teraz akurat sie uspokoiło i ma 37 wiec mysle ze jutro nie bedzie sladu ale to sie okaze czy moja intuicja zawodzilenka- już długo ta gorączka, od samego kataru to chyba by nie była tak duża, może pójdzcie dziś do przychodni?
Jestem.....
emalia - oczko pierwsza klasa!!!!!! Strasznie mi się podoba....Macie talent!!!!! Na żywo wygląda pewnie jeszcze fajniej.....
lenka - zdrówka dla Gai....Może rzeczywiście warto skonsultować tą temperaturę z lekarzem.....
zyrraffka - fajnie że się odezwałaś.....Współczuję nudzenia się...mam nadzieję że chociaż w te weekendy z mężusiem się nie nudzisz;-)
Soniu Słoneczko!
Radości, miłości i mnóstwa szczęśćia
Rośnij zdrowo i z uś miechem na ustach
zmierzaj przez świat!
Ja jutro ostatni dzień i chyba nie będę musiała pracować w piątek....Jedna grupa zrezygnowała i chyba nie będą mnie potrzebować na restauracji....Fajnie....niby przejdą mi koła nosa extra pieniądze ale co tam.....Ważniejszy odpoczynek.....wrrrrrrrrr....Pola właśnie wylała cały kubek z kawą .....na szczęście zimną.....ale to kawa sypana więc rozumiecie jak wygląda podłoga...........wrrrrrrrrrrrr....