reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć Dziewczyny!
U nas wszystko dobrze. Nie mam niestety jak Was poczytać, tylko na kilka chwil co jakiś czas jestem przy kompie, mąż mi kupi używanego laptopa to będę częściej.
Łukaszek grzeczniutki ja wynudzona, nie mam tu zadnych rozrywek poza tv:( nawet do sklepu żadnego nie wejdę bo za małe zeby z wózkiem wejść:(( ale nie mogę narzekać, mój mąż na strasznie ciężkim kursie, bardzo ich tam męczą, nie ma na nic czasu, ciągle się musi uczyć albo trenować:(( na szczeście może przyjeżdżać w weekendy ale nie wszystkie. Najgorsze że przez to wszystko zaczął znowu paalić a już 2 lata był bez papierosa :((

Najserdeczniejsze życzenia dla KOchanych ROCZNIACZKÓW!!!! i JUBILATÓW!

Jestem.....
emalia - oczko pierwsza klasa!!!!!! Strasznie mi się podoba....Macie talent!!!!! Na żywo wygląda pewnie jeszcze fajniej.....
lenka - zdrówka dla Gai....Może rzeczywiście warto skonsultować tą temperaturę z lekarzem.....
zyrraffka - fajnie że się odezwałaś.....Współczuję nudzenia się...mam nadzieję że chociaż w te weekendy z mężusiem się nie nudzisz;-)

Soniu Słoneczko!
Radości, miłości i mnóstwa szczęśćia
Rośnij zdrowo i z uś miechem na ustach
zmierzaj przez świat!

Ja jutro ostatni dzień i chyba nie będę musiała pracować w piątek....Jedna grupa zrezygnowała i chyba nie będą mnie potrzebować na restauracji....Fajnie....niby przejdą mi koła nosa extra pieniądze ale co tam.....Ważniejszy odpoczynek.....wrrrrrrrrr....Pola właśnie wylała cały kubek z kawą .....na szczęście zimną.....ale to kawa sypana więc rozumiecie jak wygląda podłoga...........wrrrrrrrrrrrr....

Kurcze, Lena... dziwna ta gorączka... wciąż wysoka... ja bym się bała wieczoru bo z reguły bywa wyższa... dajesz coś na zbicie???
akurat na noc ma max 38,8 wiec poki co na noc nie hajcuje:)

lenka- już długo ta gorączka, od samego kataru to chyba by nie była tak duża, może pójdzcie dziś do przychodni?
wczoraj byłam w przychodni mamy czekac, dzwoniłam do pediatry prowadzacej powiedziałą zbijac i czekac i co najwazniejsze usłyszałam dobrez ze ma goraczke bo organizm zwalcza infekcje teraz akurat sie uspokoiło i ma 37 wiec mysle ze jutro nie bedzie sladu ale to sie okaze czy moja intuicja zawodzi:)
Jestem.....
emalia - oczko pierwsza klasa!!!!!! Strasznie mi się podoba....Macie talent!!!!! Na żywo wygląda pewnie jeszcze fajniej.....
lenka - zdrówka dla Gai....Może rzeczywiście warto skonsultować tą temperaturę z lekarzem.....
zyrraffka - fajnie że się odezwałaś.....Współczuję nudzenia się...mam nadzieję że chociaż w te weekendy z mężusiem się nie nudzisz;-)

Soniu Słoneczko!
Radości, miłości i mnóstwa szczęśćia
Rośnij zdrowo i z uś miechem na ustach
zmierzaj przez świat!

Ja jutro ostatni dzień i chyba nie będę musiała pracować w piątek....Jedna grupa zrezygnowała i chyba nie będą mnie potrzebować na restauracji....Fajnie....niby przejdą mi koła nosa extra pieniądze ale co tam.....Ważniejszy odpoczynek.....wrrrrrrrrr....Pola właśnie wylała cały kubek z kawą .....na szczęście zimną.....ale to kawa sypana więc rozumiecie jak wygląda podłoga...........wrrrrrrrrrrrr....

Mam czekać do jutra zobaczymy najwazniejsze nie panikowac!!!Ja podziwiam mame Wiktorii jak u niej norma goraczka 41:(Boszeee

Witajcie wiczorną porą:D

emalia przepiękne oczko:tak::tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji roczku dla Soni, oraz z okazji kolejnego miesiąca dla miesięczniaków!!:-) Rośniejcie duże na pociechę rodzicom!

Agi tak patrzę na twój suwaczek i chyba mamy podobną sukieneczkę w krateczkę bombkę;-);-);-) A coś mnie tak naszło:-)

Co tu tak cicho? Gdzie się wszystkie podziały?

Jasiek już spi, Ola czyta w łózku a ide się opluskać i usmaże sobie karpika , który od wczoraj siedzi sobie w cebulce. Mniammmmm... Ktoś ma ochotę ?

Witajcie!
Ciężki dzień za mną .
Mały marudny na maksa dalej zasmarkany ale jest już lepiej a do tego jeszcze zaliczyłam wywiadówkę choć to akurat tym razem nie było takie straszne swoją drogą dyrektor w szkole mojego syna to ma jakiegoś chopla na punkcie swojego stanowiska ale z tej pozytywnej strony więc jestem za tylko wiecie jak się idzie i siedzi ze 2 godz to można szału dostać
emalia widziałam zdjęcia oczka rewelka (a jestem nieżle zakręcona zastanawiałam się czy czgoś nie doczytałam bo w pierwszej chwili myślałam że jasiowi coś się w oko stało ale głupia ze mnie)
lena współczuję gorączki a jak Gaja to znosi?
żyraffka dobrzę że choć na wikendy przyjeżdza ale nudy na pewno masz
a i dziękujemy za życzonka

Iza- zdróweczka dla małego, dobrze że już lepiej. Ja też nie lubie wywiadówek , bo u nas też dwie godziny trwają. A z tym oczkiem to się usmiałam. Zakręcona jesteś kochana :)

reklama
Do góry