reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Ale słodziak z Kacperka!!!
Dzień dobry
Pozwolę sobie napisać też tutaj, bo tu więcej dziewczyn zagląda:
Dziewczyny, chciałabym sprzedać swój wózek Esprio Atlantic 3 w 1 i kupić jakiś mniejszy, ale równie wygodny... zastanawiam się nad tym który kupiła Agast, też Espiro... może ktoś jeszcze coś polecić tak do 500zł???
Dzień dobry
Pozwolę sobie napisać też tutaj, bo tu więcej dziewczyn zagląda:
Dziewczyny, chciałabym sprzedać swój wózek Esprio Atlantic 3 w 1 i kupić jakiś mniejszy, ale równie wygodny... zastanawiam się nad tym który kupiła Agast, też Espiro... może ktoś jeszcze coś polecić tak do 500zł???
Ostatnia edycja:
izia_tcz
Dzień dobry bardzo!
Podczytuję was od mamy to już jest uzależnienie hihi
Michał śpi więc korzystam z okazji bo jak wstanie to ruszam na zakupki
Kasiek my mamy taki też fajny i lelkki Wózek spacerowy KOOCHI GALVESTON BUGGY
Podczytuję was od mamy to już jest uzależnienie hihi
Michał śpi więc korzystam z okazji bo jak wstanie to ruszam na zakupki
Kasiek my mamy taki też fajny i lelkki Wózek spacerowy KOOCHI GALVESTON BUGGY
emalia82
Hej hej. Mały śpi, tatuś pojechał do pracy a ja odpoczywam
Lenka- ja mam 30 czerwca imieniny Fajnie ,że już po gorączce. Instynkt Cię nie zawiódł.
Kasiek- ja też szukam wózka, tylko dla mnie ważne są duże koła a nie to malutkie podwójne, no i żeby można było rozkładać oparcie na płasko. Mam wybranych kilka, o takie :
BABY STAR NEO LUX ORACANE SIEDZISKO -OBROTOWE KOŁA (1598370542) - Aukcje internetowe Allegro
*A*WÓZEK SPACERÓWKA X-LANDER XGO +OSŁONKA (1598393533) - Aukcje internetowe Allegro
CONECO CRUZER WOZEK SPACEROWY PARASOLKA 2011 WYS 0 (1596991236) - Aukcje internetowe Allegro
FERRARI dla dużego SPORTLINE dla małego NOWA CENA (1598128936) - Aukcje internetowe Allegro
GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE + OSŁONKA + TACKA!!!! (1598348907) - Aukcje internetowe Allegro
a ten najbardziej mi sie widzi i jeszcze ten rowerek gratis Super!!!
http://allegro.pl/wozek-ouatro-monza-100-zl-rowerek-gratis-manufa-i1597980197.html
pewnie zanim wybiore, to jeszcze z 20 innych obejrze
Kasiaj- Jasiek też pije przez słomkę i bardziej to lubi niż z niekapka. Raz mu pokazałam i jakoś załapał
MagdaM- śliczne fotki i też Was witamy
Gosia- fajnie ,że jedziecie na wczasy. Ja mogę tylko pomarzyć w tym roku ( roczek, komunia, wymiana dachu, przebudowa łazienki itd) a z jednej pensji to skromniutko. Za to za rok jedziemy bez odwołania.
Agi- gratki ząbka
Percia- hop hop!!! Zostaw cholero już to prasowanie buziak dla Ciebie i Jaśka :* :*
Stary wziął sie od wczoraj za grodzenie. Jupi!!!!!!!!! Tak się cieszę,że szok.
Naj naj dla dzisiejszych jubilatów. Kochanego , już rocznego Natanka i wszystkich pozostałych
Lenka- ja mam 30 czerwca imieniny Fajnie ,że już po gorączce. Instynkt Cię nie zawiódł.
Kasiek- ja też szukam wózka, tylko dla mnie ważne są duże koła a nie to malutkie podwójne, no i żeby można było rozkładać oparcie na płasko. Mam wybranych kilka, o takie :
BABY STAR NEO LUX ORACANE SIEDZISKO -OBROTOWE KOŁA (1598370542) - Aukcje internetowe Allegro
*A*WÓZEK SPACERÓWKA X-LANDER XGO +OSŁONKA (1598393533) - Aukcje internetowe Allegro
CONECO CRUZER WOZEK SPACEROWY PARASOLKA 2011 WYS 0 (1596991236) - Aukcje internetowe Allegro
FERRARI dla dużego SPORTLINE dla małego NOWA CENA (1598128936) - Aukcje internetowe Allegro
GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE + OSŁONKA + TACKA!!!! (1598348907) - Aukcje internetowe Allegro
a ten najbardziej mi sie widzi i jeszcze ten rowerek gratis Super!!!
http://allegro.pl/wozek-ouatro-monza-100-zl-rowerek-gratis-manufa-i1597980197.html
pewnie zanim wybiore, to jeszcze z 20 innych obejrze
Kasiaj- Jasiek też pije przez słomkę i bardziej to lubi niż z niekapka. Raz mu pokazałam i jakoś załapał
MagdaM- śliczne fotki i też Was witamy
Gosia- fajnie ,że jedziecie na wczasy. Ja mogę tylko pomarzyć w tym roku ( roczek, komunia, wymiana dachu, przebudowa łazienki itd) a z jednej pensji to skromniutko. Za to za rok jedziemy bez odwołania.
Agi- gratki ząbka
Percia- hop hop!!! Zostaw cholero już to prasowanie buziak dla Ciebie i Jaśka :* :*
Stary wziął sie od wczoraj za grodzenie. Jupi!!!!!!!!! Tak się cieszę,że szok.
Naj naj dla dzisiejszych jubilatów. Kochanego , już rocznego Natanka i wszystkich pozostałych
Ostatnia edycja:
ewelinka307
Najlepsze życzenia dla Natanka i miesięczniaków
katarzynajanicka-dałam jej raz zassała ze słomki jak cyca i pije
Ale piękna letnia pogoda mmmmmm:-)
katarzynajanicka-dałam jej raz zassała ze słomki jak cyca i pije
Ale piękna letnia pogoda mmmmmm:-)
reklama