reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej, jak namówic synka do samodzielnego picia? probowalam juz wszsytkiego niekapki bidony kubeczki....nawet sam z butelki nie chce pic tylko musze ja trzymac... :(

hehe mój też od wczoraj coś takiego wyczynia tyle że mój synuś nie raczkuje wydaje mi się że próbuje wstać

Witam wieczornie :)

Milce wszystkiego naj naj :) Wielkie buziaki dla mojej imienniczki :)

Milka
- mam nadzieję ,że szczęsliwie dolecieliście :)
KasiaJ- gratki dla Filipka nowych umiejętności i ząbków :)
Ewelinka- współczuję dzikiego lokatora. Wiem ,że to uciążliwe , bo nikt się nie wysypia. Mam nadzieję ,żę Wam się szybko uda odzwyczaić małą :)

magdax-moja te z nicego prawie nie piła troske ze zwykłego kubka troche z niekapka ale mało teraz zaczełam jej kupowac soczki z rurka to jak zaciągneła to teraz co dzień dwa soczki wypija i do wody rurke wkładam i tez pije:-)a ostatnio w jakimś programie muwili e dzieci w tym wieku najlepiej jakby rurką piły bo sobie do mowy wyrabiaja wszystko:happy2:
kasiajanicka-moja starsza Marysia tak rackowała mi się wydaje że to takie szybkie dzieciaki tak robia bo moja Marysia to jakby adhd miała wszędzie jej pełno i tym że na stopach i łapkach chciała sobie przyspieszyć chyba:-D

Ale dzis tu spokojnie taka pogoda wszyscy na spacerkach a nie przy kompie:tak:

Hejka
milka - pewnie już w Grecji sie wygrzewa....Ach szczęściara.....
kasiaj- na pewno Dzień Matki spędzicie z Filipciem w domu....Trzymam za to kciuki....
lena - oby nocka była spokojna...Zdrówka dla Gajusi....Gorączce mówimy precz....!!!!

A my mamy czwartego ząbka....Przebiła się lewa górna jedynka!!!!!
Jutro mam wolne więc idziemy z koleżanką na miacho a potem na Play Farm z dziećmi.....Na zamknięty wrzucę zaraz jak moja Polcia obściskiwała się wczoraj z jej synkiem....a już dziś jak Dawid ją zobaczył to nie wołaj już do niej Cześć Pola....Tylko cześć kochanie.... :-).....Ale miałyśmy ubaw...Kurczę co się dzieje.?????

reklama
Dzień doberek,

ale się cieszę, zaplanowaliśmy i zarezerwowaliśmy wakacje, już nie mogę się doczekać:-):-)

Agi - widziałam zdjęcia i filmik z Polcią, niezła aktoreczka z niej:-D:-D super dziewczyna no i ząbka gratulujemy, wyszalejcie się dzisiaj w tej Play farm

olavip - samopoczucie dziś lepsze?

kasiaj- coś mi się pomyliło z tym czwartkiem:confused: w takim razie trzymam kciuki za poniedziałek, żeby już podali diagnozę

Perfekcia - halo, halo???:-D:-D

sealet
- może jakiś skok:confused:

nadika - nowa fryzurka na głowie już jest?:-):-) wrzuć jakaś fotkę;-);-)

konnicznka, Lenka - gorączki już przeszły? dużo zdrowia dla dziewczynek

ewela - ja gotuje sama, słoiczki podaje bardzo sporadycznie

Dla kolejnego roczniaka Natanka najlepsze życzenia!!!! Masz już roczek:-):-)

A dla miesięczniaka Krystianka tysiąc buziaków!!!

Do góry