reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witajcie wpadlam powiedziec do zobaczenia trzymajcie kciuki zeby mlody nie zrobil sceny w samolocie. mam cicha nadzieje ze uda mi sie wrocic bez spalonych plecow i garba )
Trzymamy...a gdzie lecisz??
Kasiek1983
Fanka BB :)
KasiaJ. - to ja się piszę z Tobą na to Martini i spanie na trawie!!! a tak na serio, to fajnie że masz lepszy humor! a te czterolistne koniczynki... będzie mega szczęście!!!
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Milka Miłego wypoczynku
emalia Śliczne oczko.
Lena, izia Mam nadzieję, że Gaja i Michałek szybko wyzdrowieją.
Wszystkiego najlepszego dla Soni, Gosi i Michałków!!!!!!
KasiaJ Niech się spełnią twoje nadzieje
Mnie dziś cały dzień głowa bolała :-( W domu próbowaliśmy zmierzyć mi ciśnienie, ale było tak niskie, że się nie dało go określić. Na szczęście już jest lepiej.
emalia Śliczne oczko.
Lena, izia Mam nadzieję, że Gaja i Michałek szybko wyzdrowieją.
Wszystkiego najlepszego dla Soni, Gosi i Michałków!!!!!!
KasiaJ Niech się spełnią twoje nadzieje
Mnie dziś cały dzień głowa bolała :-( W domu próbowaliśmy zmierzyć mi ciśnienie, ale było tak niskie, że się nie dało go określić. Na szczęście już jest lepiej.
mama kubulki
czesc dziewczyny
wlasnie pije piwko z sokiem mniaaaam eh juz od miesiaca nie karmie piersia, a wtedy tak marzylam o piwie
chwalilam sie juz, ze Kubuś pierwszy raz zrobil kupke do nocnika??????????? mamy grajacy nocniczek FP, ale wcale nie zagral, bo kupka spadla obok czujnikow, nie jestem zadowolona ztego nocnika, przez caly ranek gral kiedy chcial, a w momencie kiedy powiniem milczal eh
kasiajanicka oh no tak, za tydzien dzien mamy, rety nasz pierwszy! caly ten rok minal jak sen.......
emalia oczko cudneeeeeeeeeeeee
Milka dobrze pamietam do Grecji lecicie? bawcie sie dobrze!!!!!!!!! mojego meza pracoholika nie moge wyciagnac na jakies wczasy grrr
lena czemu tak dlugo Cie nie bylo? zdrowka dla Gajeczki!!!!!!!!!!! masz jakis przepis fajny na babeczki?
wszystkiego najlepszego dla SONI Małgosi i Michałków!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie pije piwko z sokiem mniaaaam eh juz od miesiaca nie karmie piersia, a wtedy tak marzylam o piwie
chwalilam sie juz, ze Kubuś pierwszy raz zrobil kupke do nocnika??????????? mamy grajacy nocniczek FP, ale wcale nie zagral, bo kupka spadla obok czujnikow, nie jestem zadowolona ztego nocnika, przez caly ranek gral kiedy chcial, a w momencie kiedy powiniem milczal eh
kasiajanicka oh no tak, za tydzien dzien mamy, rety nasz pierwszy! caly ten rok minal jak sen.......
emalia oczko cudneeeeeeeeeeeee
Milka dobrze pamietam do Grecji lecicie? bawcie sie dobrze!!!!!!!!! mojego meza pracoholika nie moge wyciagnac na jakies wczasy grrr
lena czemu tak dlugo Cie nie bylo? zdrowka dla Gajeczki!!!!!!!!!!! masz jakis przepis fajny na babeczki?
wszystkiego najlepszego dla SONI Małgosi i Michałków!!!!!!!!!!!!!!
ewelinka307
mamakubulki-ja tez sobie piwko pije po fitnesie trzeba płyny uzupełnicmała śpi wiec na cyca mam nadzieje za pare godzinek sie obudzi kiedy ja się wezme za to nocne odzwyczajanie
A od wczoraj starszą odzwyczajamy od przychodzenia w nocy do nas do łóżka boszeee co ja sie w nocy zaniesie do jej łóżka to za pare minut wraca do nas masakra
A od wczoraj starszą odzwyczajamy od przychodzenia w nocy do nas do łóżka boszeee co ja sie w nocy zaniesie do jej łóżka to za pare minut wraca do nas masakra
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
A ja wpadłam tylko powiedzieć Dobranoc!Młoda śpi, Paweł już wraca do domku ....także prysznic i lulu.....
kasiaj - bardzo się cieszę z Twojego nastawienia...Tak trzymać.....Zobaczysz 25.06...będzie tak jak sobie tego życzysz.....Ja też nie mogę się doczekac na pierwszy Dzień Matki.....Zwłaszcza że tego dnia mam też urodziny....Podwójne świetowanie
konniczynnka - dobrze że juz jest lepiej....Jak minął pierwszy dzień w pracy po urlopie?
mamakubulki - gratki dla Kubusia....
I jeszcze sie poprawie:
kasiaj - bardzo się cieszę z Twojego nastawienia...Tak trzymać.....Zobaczysz 25.06...będzie tak jak sobie tego życzysz.....Ja też nie mogę się doczekac na pierwszy Dzień Matki.....Zwłaszcza że tego dnia mam też urodziny....Podwójne świetowanie
konniczynnka - dobrze że juz jest lepiej....Jak minął pierwszy dzień w pracy po urlopie?
mamakubulki - gratki dla Kubusia....
I jeszcze sie poprawie:
Oczywiście moc życzeń również dla Małgoni i Michałków.....
radości,szczęscia i mnóstwa miłosći....
radości,szczęscia i mnóstwa miłosći....
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Agi Tak sobie, bo mnie głowa bolała, a nic mocniejszego niż paracetamol nie mogłam wziąć.;-) Poza tym w pracy już nie jest tak dobrze, jak było Myślę nad jakimiś zmianami zawodowymi, ale pod wieloma względami obecne miejsce pracy okazuje się najlepsze.
reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
tadaaaaammmmmmm.....druga...hihihi...
Zmykam do pracy! :-(....A nie chce mi się....No nic trudno....hehehe
Zmykam do pracy! :-(....A nie chce mi się....No nic trudno....hehehe
Emilce
samych radości, wiele miłości
i wielkie buziaki od ciotki i Polki!!!!:-)
samych radości, wiele miłości
i wielkie buziaki od ciotki i Polki!!!!:-)