Kasiek1983
Fanka BB :)
Emalia - dziękuję, mały dobrze... nie zaraziłam go choróbskiem! a co do tych liszai, to wydaje mi się że są ładniejsze po tej maści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krew z nosa lepiej tamowac glowa do dolu jak Lena pisala i zimnymi okladami jak dziewczyny
jak sie bierze glowe do gory to krew splywa do zoladka, moze podrazniac i czlowiek wymiotuje zwiekszajac znowu cisnienie krwi w glowie
i znow leci mocniej
tyle mialam na kursie pierwszej pomocy, jednym z wielu bo praca zmuszala mnie co rusz do jakis kursow
Perfecta moze wiosenne oslabienie
Koriander caly dzien myslalam o tej twojej przyjacolce w Tokio, dobrze ze wszystko ok
Aisa podzielam zdanie Perfecty, dla mnie Basia to czysta mama, macie takie same oczy
a jak sie sprawdza to siedzonko do wanny? zastanawiam sie czy Jaskowi nie kupic
za dwa tygodnie wybieramy sie nad morze polnocne, oczywiscie jak Jas pozwoli i nie zachoruje,
kolezanka wynajela caly dom i zabierzemy sie z nimi
na dodatek maz kolezanki uwielbia gotowac wiec mam nadzieje ze na dwa tygodnie zapomne co to gary
aaaaa no i w koncu byla u mnie fryzjerka, rany z 5 kg mniej na glowie, bo ja mam wlosy geste i ciezkie
wszystkim miesieczniakom zyczenia wszystkiego najlepszego i duzo zdrowka
Aisa- miło czyta się Twoje posty ostatnio)