reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

czesc laski
ja dzis na sniadanko drugie zrobiłam małej jajecznice na klarowanym masle, wrąbała całe jajo i pół bułki z szynką, ta to mam apetyt;-) juz wczoraj jadla obiadek z nami swoim małym widelczykiem, wsuwa az jej sie uszy trzesą, teraz zaczynamy sie uczyc samodzielnego jedzenia , musze powiedziec ze zdolna z niej bestia bo trafia do buzi hehehe
jutro na sniadanko twarożek ......

pozdrawiam i miłego dnia

reklama
Suwaczek moze i bym zrobiła ale nie umiem (mimo ze juz dostałam wskazówki -moze w punktach bylo by mi latwiej) niestety ich załaczyc do profilu zeby bylo jak u Was :(

Kliknij na jaki kol wiek suwaczek dziewczyn i zrób swój. Skopiuj BB code czy coś w tym stylu. wejdź w swój profil, edytuj profil, edytuj sygnaturę i tam wklej ten bb code... i zapisz!!! nie umiem lepiej wytłumaczyć... :(

zauważyłam że masz suwaczek na swoim profilu, teraz tylko wejdź w edycje i edytuj SYGNATURĘ, będzie po lewej na ekranie i tam go wklej ;)

Ostatnia edycja:
Kliknij na jaki kol wiek suwaczek dziewczyn i zrób swój. Skopiuj BB code czy coś w tym stylu. wejdź w swój profil, edytuj profil, edytuj sygnaturę i tam wklej ten bb code... i zapisz!!! nie umiem lepiej wytłumaczyć... :(

zauważyłam że masz suwaczek na swoim profilu, teraz tylko wejdź w edycje i edytuj SYGNATURĘ, będzie po lewej na ekranie i tam go wklej ;)
Kasiek - ALE TY JESTEŚ TECHNICZNA:p:p:p:p:p

Część dziewczyny!
Ja tylko na chwilę, bo prażę się na zimowym słonku, a zaraz musimy wracać ze spaceru na obiadek. Chciałam tylko napisać mamom, których dzieciaczki mało piją- spróbujcie czy spodoba im się picie ze zwykłego kubka. A jeśli tak, to polecam kubek lovi 360! Żałuję wydanej kasy na różne niekapki. Mój syn dopiero z tego zaczął ładnie pić. Wcześniej głównie gryzł ustniki ;)

Wiosną zapachniało i od razu chce się żyć!
Miłego dnia!

hej dziewczyny
ale naskrobaliscie...nie nadrobie :zawstydzona/y:
ostatnio nie mam czasu na nic, od tego tyg chodze na 4 a nie 3 dni do pracy(nie kalkulowalo mi sie to wogle-i wreszcie mam swoja grupe dzieciaczkow whoooo :-D)
od tyg u nas piekna pogoda wreszcie wiosna-pierwsze kwiatki zakwitaja :) az sie czlowiekowi chce zyc:tak::-):-D, tak wiec jak tylko maluda sie obudzi dostanie obiadek(dzis mizeria z ziemniaczkami na jogurcie nat.) wybywamy powygrzewac sie na slonku:tak:-mam nadzieje ze mala znow nie bedzie ryczec jak ma to ostatnio w zwyczaju, bo niesc ja i pchac pojazd nie dla mnie ostatnio...a i mamy kolejne zabki i z tego co zauwalazylam nastepne sa w drodze :-D

dla Jasia i wszystkich solenizantow z calego tygodnia - stu latek, duzo usmiechow i malo guzow:tak:

chorowitkom-zdrowka!!!

czesc laski
ja dzis na sniadanko drugie zrobiłam małej jajecznice na klarowanym masle, wrąbała całe jajo i pół bułki z szynką, ta to mam apetyt;-) juz wczoraj jadla obiadek z nami swoim małym widelczykiem, wsuwa az jej sie uszy trzesą, teraz zaczynamy sie uczyc samodzielnego jedzenia , musze powiedziec ze zdolna z niej bestia bo trafia do buzi hehehe
jutro na sniadanko twarożek ......

pozdrawiam i miłego dnia

zazdroszczę takiego jedzonka:)
ja jeszcze jajecznicy nie daję, samo żółtko do mięska jedynie, ale mój troszkę młodszy:)
u mnie ostatnio jedzenie to koszmar;-), je wyłącznie jeśli może sam łapkami w misce mieszać - po takim posiłku wszystko do prania, odkurzanie + mycie Dziaka i kąpiel mamy, bo papkę mam we włosach...:-) śmieszne to, ale trochę męczące... uffff.... dzisiaj dopiero 13:00, a ja się czuję zmęczona, jakbym przerzuciła 10 ton węgla;-)
może w końcu uda mi się na spacer zebrać, na razie zasnął, to zdążę prysznic wziąć po tym jedzeniu naszym dzisiejszym:-)

miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na moment. U nas juz po ospie, ale za to jakaś wirusowka się Jagodzie przyplątała. Bylyśmy dziś u lekarza, bo bałam się ze to jakieś powikłania po ospie, ale na szczęscie nie. Dostala Drosetux, Eurespal, Tantum Verde i vit.C. Do tego chyba kolejne zęby idą więc jest wesoło..

Do góry