reklama
ewa i julcia
Zaciekawiona BB
a moje dziecię szaleje YouTube - V060111_20.01.3gp sorki za jakosc ale z telefonu nagrywane z reszta tu chodzi o dźwięk
Perfecta gratuluję ząbka
Perfecta gratuluję ząbka
Ostatnia edycja:
Milka26
Fanka BB :)
Perfekta gratuluje zabka my tez mamy !!!
MagdaM wspolczuje tej ospy jak ja maly przechodzi ze starszym dzieckiem chyba latwiej niz z atakim maluszkiem
Ewa i Julcia to sie nazywa glos!!!
Naszym dzisiejszym solenizantom gratuluje !!!
Moja mama tak jak Olafkowi znalazla dzis zabka u Ercia nasza kropeczka sie przebila i zadzwieczala o lyzeczke !!!
MagdaM wspolczuje tej ospy jak ja maly przechodzi ze starszym dzieckiem chyba latwiej niz z atakim maluszkiem
Ewa i Julcia to sie nazywa glos!!!
Naszym dzisiejszym solenizantom gratuluje !!!
Moja mama tak jak Olafkowi znalazla dzis zabka u Ercia nasza kropeczka sie przebila i zadzwieczala o lyzeczke !!!
koriander
Fanka BB :)
Jutro znowu jazdy, trzymajcie kciuki bo bedzie autostrada 130km/h nie mozna wolniej juz sikam ze strachu
ALe jestem zmeczona nie mam sily odpisywac tylko to co mi na ostatnich stronach zamajaczylo:
gosiagro ogromnie gratuluje to bardzo duzo kg w 5 dni!! tak trzymaj Nie wiem czego ty sie wstydzisz na tym basenie ale juz niedlgo zaszalejesz w bikini
perfecta gratki za Jasinkowego zabka, a co z nosem?????
ALe jestem zmeczona nie mam sily odpisywac tylko to co mi na ostatnich stronach zamajaczylo:
gosiagro ogromnie gratuluje to bardzo duzo kg w 5 dni!! tak trzymaj Nie wiem czego ty sie wstydzisz na tym basenie ale juz niedlgo zaszalejesz w bikini
perfecta gratki za Jasinkowego zabka, a co z nosem?????
Majusiu gosigro
Julciu hefi
Michalinko AndziS
Ninko kreatorki
Igusiu Paulki
razem z Lilcia skladamy wam najserdeczniejsze zyczenia i witamy w gronie 7-miesieczniakow! Rosnijcie zdrowo i niech kazdy kolejny dzien bedzie dla was prawdziwa przygoda a dla rodzicow radoscia!
Julciu hefi
Michalinko AndziS
Ninko kreatorki
Igusiu Paulki
razem z Lilcia skladamy wam najserdeczniejsze zyczenia i witamy w gronie 7-miesieczniakow! Rosnijcie zdrowo i niech kazdy kolejny dzien bedzie dla was prawdziwa przygoda a dla rodzicow radoscia!
Majusiu - Julciu - Michalinko - Ninko - Igusiu - najserdeczniejsze życzenia - dużo zdrówka i uśmiechów i pociechy z rodziców
A ja siedze z Vibroactionem na brzuchu i czekam jak minie te pół godz i spać bo po 5 pobudka. Jutro ostatnie szczepienie - przsunęło nam się o miesiąc - ale Oskar coś chrypi więc nie wiem czy jutro nam się udda zaszczepić.
Spokojnych nocek i kolorowych snów!
A ja siedze z Vibroactionem na brzuchu i czekam jak minie te pół godz i spać bo po 5 pobudka. Jutro ostatnie szczepienie - przsunęło nam się o miesiąc - ale Oskar coś chrypi więc nie wiem czy jutro nam się udda zaszczepić.
Spokojnych nocek i kolorowych snów!
Jestem!!!
Lena- to Ci sie horrory śnią. He he. Dobre z tym paznokciem.
Temat sadzania czy stawiania zostawie bez komentarza. Jestem matką dwójki dzieci i żadnego do łóżka bym nie przywiązała,żeby leżało. Rozwój dziecka się stymuluje a nie spowalnia. Tyle.
dokładnie
Koriander - dasz radę, będę trzymać kciuki, ale 130 to jak dla mnie wyższa szkoła jazdy, ja póki co nie przekraczam 70
Emalia - fajnie że Jaś robi papaIgulkę uczyłam dawać cześć i nawet jej wychodziło, ale teraz zapomniała chyba bo nie robi
Magda_M - dużo zdrówka dla maluszków
hefi - ja tez miałam kartę multisport przed ciążą i na fitnesik chodzilam, fajne to!! Teraz nawet jeszcze się nie orientowałam czy nadal mamy dostęp do tego w pracy, dzięki że mi o tym przypomniałaś
nadika - to super że Natanek tak wciąga słoiczki
Asiek83 - zdróweczka życzę
gosiagro - woowwww świetnie dieta działa!!!
Perfecta - gratuluję zębolka
ewa i julcia - hihi ale córcia zadowolona
Milka - gratki dla zębatego Ercia
Serdeczne życzenia dla:
MAI, KASI, MICHASI, JULCI, IGI, NINKI, MARTYNKI
Ostatnia edycja:
ewa i julcia
Zaciekawiona BB
Wszystkiego najjj dla: mai, kasi, michasi, julci, igi, ninki, martynki
reklama
Koriander - trzymam kciukasy za jutro , na pewno jak się rozpędzisz to szię szybciutko przyzwyczaisz
Emalia - przepraszam Twój post mi gdzieś umknął . Super !!! Jaś chyba jako pierwszy w naszym gronie papa zaczął świadomie robić Gratulacje
Milka - Super Gratuluję pierwszego zębolka Eryczka!!!
Avena - 70 też prędkosć Znam takie osoby , które nie przekraczały 20 a jak widziały tira jadącego z naprzeciwka to na pobocze zjeżdżała i się zatrzymywała ze strachu Więc Kochana 70 się nie przejmuj , na pewno jak zejdą śniegi poczujesz "wiater" we włosach
A ja obdzwoniłam rodzinkę że mamy pierwszego zębolka , a Jas jakiś inny cały dzień dzisiaj był się teraz zastanowiłam tak. Więcej się śmiał. On generalnie się dużo śmieje ale muszę się wygłupiać, a dzisiaj śmiał się ze mnie nawet jak się ja śmiałam. Przy karmieniu obiadkiem to aż mi łzy ze śmiechu popłynęły bo się tak wygłupiał że musiałam na chwilkę odłożyć jedzenie
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i Kochane moje nauczyłam swojego syna dawać buziaka
Robi to świadomie. Dzisiaj wycałował tatę z kilkadziesiąt razy. Mama mówiła "Daj tatusiowi buziaka" a on od razu buzia otwarta i do całowania do taty
Super dzień dzisiaj! Idę myć głowiznę , zrobię sobie peeling kawowy (POLECAM) i lulu do męża się chyba przytule
Emalia - przepraszam Twój post mi gdzieś umknął . Super !!! Jaś chyba jako pierwszy w naszym gronie papa zaczął świadomie robić Gratulacje
Milka - Super Gratuluję pierwszego zębolka Eryczka!!!
Avena - 70 też prędkosć Znam takie osoby , które nie przekraczały 20 a jak widziały tira jadącego z naprzeciwka to na pobocze zjeżdżała i się zatrzymywała ze strachu Więc Kochana 70 się nie przejmuj , na pewno jak zejdą śniegi poczujesz "wiater" we włosach
A ja obdzwoniłam rodzinkę że mamy pierwszego zębolka , a Jas jakiś inny cały dzień dzisiaj był się teraz zastanowiłam tak. Więcej się śmiał. On generalnie się dużo śmieje ale muszę się wygłupiać, a dzisiaj śmiał się ze mnie nawet jak się ja śmiałam. Przy karmieniu obiadkiem to aż mi łzy ze śmiechu popłynęły bo się tak wygłupiał że musiałam na chwilkę odłożyć jedzenie
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i Kochane moje nauczyłam swojego syna dawać buziaka
Robi to świadomie. Dzisiaj wycałował tatę z kilkadziesiąt razy. Mama mówiła "Daj tatusiowi buziaka" a on od razu buzia otwarta i do całowania do taty
Super dzień dzisiaj! Idę myć głowiznę , zrobię sobie peeling kawowy (POLECAM) i lulu do męża się chyba przytule