reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Koriander super, że Ci się podobało na jazdach:biggrin2:
Ewela ja nie dostałam ani jednej paczki z Hippa:-(
Lena super, że wyniki ok., a byłaś wczoraj u lekarki? Dobre z tym paznokciem:-D
Agi to chyba zależy od księdza – jedni nie robią problemów, a inni szkoda gadać:no:,
BButterFly mi lekarka powiedziała, że testy alergiczne z krwi robić najlepiej dopiero ok. 12 m-ca życia, a takie skórne po 3 roku życia
Zdec ja zamierzam przekuć koło roczku, kolczyki nawet już na nią czekają, bo dostała na chrzciny:biggrin2:
Izia_tcz zazdroszczę koleżance tego miliona, przydał by mi się:biggrin2:
Emalia super siedzi Twój synek:biggrin2:
Perfecta u mnie jutro wielkie rozbieranie choinki:-(
MagdaM współczuje tej ospy
Kasiek ja również podpisuje się po słowami Emalii,

A moja mała przeziębiona, katar z noska cieknie jak szalony, ale osłuchowo na szczęście czysto. Do tego jeszcze górne jedynki się pchają, że dziś marudna na maxa.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów, w tym mojej kochanej Martynki:biggrin2:

DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW:
MAI, KASI, MICHASI, JULCI, IGI, NINKI, MARTYNKI
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden MIESIĄC więcej :)

Ostatnia edycja:
emalia - ale fajnie z tym "papa":tak: majusia jeszcze nie potrafi

Magda M - o kurcze że też się ta ospa przypałętała:-( zdrówka dla Kacperka

Kasiek - bez sensu z tym spaniem na brzuszku, myślę, ze w wieku naszych maluchów śmierć łóżeczkowa już nie grozi no chyba ze śpią na jakimś puchowych poduszkach

hefi - super z ta sauną:tak:, na który basen idziecie?

lena - wstydzisz się w strój ubrać bo taka szczupła jesteś czy jak:confused:

Asiek - dużo zdrówka dla córci!

emalia - ale fajnie z tym "papa":tak: majusia jeszcze nie potrafi

Magda M - o kurcze że też się ta ospa przypałętała:-( zdrówka dla Kacperka

Kasiek - bez sensu z tym spaniem na brzuszku, myślę, ze w wieku naszych maluchów śmierć łóżeczkowa już nie grozi no chyba ze śpią na jakimś puchowych poduszkach

hefi - super z ta sauną:tak:, na który basen idziecie?

lena - wstydzisz się w strój ubrać bo taka szczupła jesteś czy jak:confused:

Asiek - dużo zdrówka dla córci!
noo tak brzydko wygladam;(

noo tak brzydko wygladam;(

weź przestań:no: co ja mam powiedzieć:-(

gosiagro aquapark :) a chcecie sie z nami wybrać?

bardzo chętnie, ale dopiero jak więcej schudnę, teraz wstyd się pokazać a i nawet nie mam stroju w domu w który bym się zmieściła:-( ale idzie ku dobremu...;-)

No właśnie a propo mojej diety dziś zakończyłam pierwszą fazę uderzeniową rezultat 2,3 kilo mniej w ciągu 5 dni:-) dietuje dalej

weź przestań:no: co ja mam powiedzieć:-(

bardzo chętnie, ale dopiero jak więcej schudnę, teraz wstyd się pokazać a i nawet nie mam stroju w domu w który bym się zmieściła:-( ale idzie ku dobremu...;-)

No właśnie a propo mojej diety dziś zakończyłam pierwszą fazę uderzeniową rezultat 2,3 kilo mniej w ciągu 5 dni:-) dietuje dalej
to bardzo duzo\:)

reklama
Moje dziecko śpi, mąż ze szwagierką na piwie s ja CSI oglądam :-)

Dziewczyny piszecie że się w strojach nie chcecie pokazywać, ja to na dyskotekę z siostrami nie chce iść bo nie podobam się sobie w moich imprezowych ciuszkach z przed ciąży. Zresztą czuje że zesztywniałam i jakoś nie widzę siebie na parkiecie no a z pewnością nie na trzeźwo :-D

Dziewczyny brakuje mi jednego sąsiada na farmeradzie, więc jeśli któraś ma miejsce to zapraszam :-D

Do góry