reklama
Koriander super, że Ci się podobało na jazdach
Ewela ja nie dostałam ani jednej paczki z Hippa:-(
Lena super, że wyniki ok., a byłaś wczoraj u lekarki? Dobre z tym paznokciem
Agi to chyba zależy od księdza – jedni nie robią problemów, a inni szkoda gadać,
BButterFly mi lekarka powiedziała, że testy alergiczne z krwi robić najlepiej dopiero ok. 12 m-ca życia, a takie skórne po 3 roku życia
Zdec ja zamierzam przekuć koło roczku, kolczyki nawet już na nią czekają, bo dostała na chrzciny
Izia_tcz zazdroszczę koleżance tego miliona, przydał by mi się
Emalia super siedzi Twój synek
Perfecta u mnie jutro wielkie rozbieranie choinki:-(
MagdaM współczuje tej ospy
Kasiek ja również podpisuje się po słowami Emalii,
A moja mała przeziębiona, katar z noska cieknie jak szalony, ale osłuchowo na szczęście czysto. Do tego jeszcze górne jedynki się pchają, że dziś marudna na maxa.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów, w tym mojej kochanej Martynki
Ewela ja nie dostałam ani jednej paczki z Hippa:-(
Lena super, że wyniki ok., a byłaś wczoraj u lekarki? Dobre z tym paznokciem
Agi to chyba zależy od księdza – jedni nie robią problemów, a inni szkoda gadać,
BButterFly mi lekarka powiedziała, że testy alergiczne z krwi robić najlepiej dopiero ok. 12 m-ca życia, a takie skórne po 3 roku życia
Zdec ja zamierzam przekuć koło roczku, kolczyki nawet już na nią czekają, bo dostała na chrzciny
Izia_tcz zazdroszczę koleżance tego miliona, przydał by mi się
Emalia super siedzi Twój synek
Perfecta u mnie jutro wielkie rozbieranie choinki:-(
MagdaM współczuje tej ospy
Kasiek ja również podpisuje się po słowami Emalii,
A moja mała przeziębiona, katar z noska cieknie jak szalony, ale osłuchowo na szczęście czysto. Do tego jeszcze górne jedynki się pchają, że dziś marudna na maxa.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów, w tym mojej kochanej Martynki
Lenuszka
Mamusia Gajusi
emalia - ale fajnie z tym "papa" majusia jeszcze nie potrafi
Magda M - o kurcze że też się ta ospa przypałętała:-( zdrówka dla Kacperka
Kasiek - bez sensu z tym spaniem na brzuszku, myślę, ze w wieku naszych maluchów śmierć łóżeczkowa już nie grozi no chyba ze śpią na jakimś puchowych poduszkach
hefi - super z ta sauną, na który basen idziecie?
lena - wstydzisz się w strój ubrać bo taka szczupła jesteś czy jak
Asiek - dużo zdrówka dla córci!
Kasiek - bez sensu z tym spaniem na brzuszku, myślę, ze w wieku naszych maluchów śmierć łóżeczkowa już nie grozi no chyba ze śpią na jakimś puchowych poduszkach
Lenuszka
Mamusia Gajusi
noo tak brzydko wygladam;(emalia - ale fajnie z tym "papa" majusia jeszcze nie potrafi
Kasiek1983
Fanka BB :)
Lena - Ty za chuda na strój, ja za gruba... wolałabym jednak być chuda
noo tak brzydko wygladam;(
weź przestań co ja mam powiedzieć:-(
gosiagro aquapark a chcecie sie z nami wybrać?
bardzo chętnie, ale dopiero jak więcej schudnę, teraz wstyd się pokazać a i nawet nie mam stroju w domu w który bym się zmieściła:-( ale idzie ku dobremu...;-)
No właśnie a propo mojej diety dziś zakończyłam pierwszą fazę uderzeniową rezultat 2,3 kilo mniej w ciągu 5 dni:-) dietuje dalej
Lenuszka
Mamusia Gajusi
to bardzo duzo\weź przestań co ja mam powiedzieć:-(
bardzo chętnie, ale dopiero jak więcej schudnę, teraz wstyd się pokazać a i nawet nie mam stroju w domu w który bym się zmieściła:-( ale idzie ku dobremu...;-)
No właśnie a propo mojej diety dziś zakończyłam pierwszą fazę uderzeniową rezultat 2,3 kilo mniej w ciągu 5 dni:-) dietuje dalej
reklama
Moje dziecko śpi, mąż ze szwagierką na piwie s ja CSI oglądam :-)
Dziewczyny piszecie że się w strojach nie chcecie pokazywać, ja to na dyskotekę z siostrami nie chce iść bo nie podobam się sobie w moich imprezowych ciuszkach z przed ciąży. Zresztą czuje że zesztywniałam i jakoś nie widzę siebie na parkiecie no a z pewnością nie na trzeźwo
Dziewczyny brakuje mi jednego sąsiada na farmeradzie, więc jeśli któraś ma miejsce to zapraszam
Dziewczyny piszecie że się w strojach nie chcecie pokazywać, ja to na dyskotekę z siostrami nie chce iść bo nie podobam się sobie w moich imprezowych ciuszkach z przed ciąży. Zresztą czuje że zesztywniałam i jakoś nie widzę siebie na parkiecie no a z pewnością nie na trzeźwo
Dziewczyny brakuje mi jednego sąsiada na farmeradzie, więc jeśli któraś ma miejsce to zapraszam