reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jestem!!!
Lena- to Ci sie horrory śnią. He he. Dobre z tym paznokciem.

Temat sadzania czy stawiania zostawie bez komentarza. Jestem matką dwójki dzieci i żadnego do łóżka bym nie przywiązała,żeby leżało. Rozwój dziecka się stymuluje a nie spowalnia. :) Tyle.

reklama
A mi się śniło, że dwa razy wzięłam ślub i już wchodziłam do kościoła i mi paznokieć odpadł:)I przeżywałam....
hehe jednak Gai kisiel nie podszedł:)

było zostawić to byśmy wpadli z Julką ona pochłania kisiel w ilościach ogromnych :) Tylko ja robie jej z soczków jeżynowego albo malinowego :)
A my dzisiaj sie wybraliśmy na saunę :D mega odstresowujące :) w poniedziałek lub wtorek mamy w planach basen z Julką. Teściowa ma urlop od środy do niedzieli więc może sobie pochodzę na basen lub siłownie... musze zaczac cos ze soba robić bo normalnie z kondycja u mnie kiepsko... :) A że mamy karty multisportu to tym bardziej trzeba korzystać :D

witam sie, ja jeszcze u znajomych siedzę :-) dzinks dostał szału i sie drze swoim jezykiem , wogole wczoraj to dostał jakiejs szajby nie chcial spac, zasnal po 12stej w nocy :szok:

było zostawić to byśmy wpadli z Julką ona pochłania kisiel w ilościach ogromnych :) Tylko ja robie jej z soczków jeżynowego albo malinowego :)
A my dzisiaj sie wybraliśmy na saunę :D mega odstresowujące :) w poniedziałek lub wtorek mamy w planach basen z Julką. Teściowa ma urlop od środy do niedzieli więc może sobie pochodzę na basen lub siłownie... musze zaczac cos ze soba robić bo normalnie z kondycja u mnie kiepsko... :) A że mamy karty multisportu to tym bardziej trzeba korzystać :D
a ja się wstydzę ubrać w strój!!

Jestem!!!
Lena- to Ci sie horrory śnią. He he. Dobre z tym paznokciem.

Temat sadzania czy stawiania zostawie bez komentarza. Jestem matką dwójki dzieci i żadnego do łóżka bym nie przywiązała,żeby leżało. Rozwój dziecka się stymuluje a nie spowalnia. :) Tyle.

podpisuje się pod tym obiema rękoma:-) - rownież matka dwójki dzieci:-D:-D:-D

a my wczoraj i dzisiaj mamy sukces w jedzeniu obiadku, prawie cały słoiczek więc jest coraz lepiej. Mały wybrzydza to co mu ugotuje więc trzeba kupować gotowe słoiczki :) hehe po tacie chyba taki wybredny :)

lenka przypomnij mi adres Twojego bloga bo miałam w ulubionych ale mi wcięło :/

a my wczoraj i dzisiaj mamy sukces w jedzeniu obiadku, prawie cały słoiczek więc jest coraz lepiej. Mały wybrzydza to co mu ugotuje więc trzeba kupować gotowe słoiczki :) hehe po tacie chyba taki wybredny :)

lenka przypomnij mi adres Twojego bloga bo miałam w ulubionych ale mi wcięło :/

Kochana mój blog to www.mojeslodkiepiekielko.blogspot.com

reklama
Najlepszości dla solenizantów!
Ja swoim starszym przebijałam uszy jak miały tak koło roku a Zośce pewnie na wiosne jak juz będzie cieplej i mniej ubran do zakładania
Ale jestem śpiąca mała w nocy sie obudziła i z półtorej godz nie spała ale ładna pogoda trzeba sie na spacer wybrać
widzęze nie tylko moje dziecię dziś słabo spało Julka obudziła mnie z 7 razy w nocy wrrr. dobrze ze dzis swieto i mąż mial wolne to odespalam trochę w dzień a on zajął się Julką

Ostatnia edycja:
Do góry