reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziń Dybry:-D:-D

u mnie dziś zapowiada się wizytacja teściów;-)

Koriander - dasz rade z tym 130:tak::tak:

Perfecta - gratuluje ząbka i całusków:-)

emalia - dla Jasia tez gratki:), zdolniacha:)

Alusia - tak, jestem na Dukanie; a z kim dzieciaczki zostawisz jak pójdziesz do pracy?

ita - powodzenia na szczepieniu i ciesze się, że lepiej!

Sto lat dla Kacperka i Krzysia!!:-):-)

reklama
Alusia- fajnie ,że się odezałaś. Przykro mi ,że ci się na głowe tyle zwaliło. Co do dzwonienia w sylwka, to ja zawsze dzwonie do rodziców, i teściowej. No ale to indywidualna sprawa. Powodzenia w pracy, dasz rade :)
Ita- powodzenia na szczepieniu i miłego dnia w pracy.
Lena- ty to masz narąbane z tym gotowaniem. Jak Ci się nudzi to przyjedz do mnie coś ugotować:-D
Gosia- miłych odwiedzin teściów. Kurcze, tak bym chciała się z Wami zobaczyć ,ale jak nie pogoda, to znowu brak kasy. Ale na pewno do wiosny się wybiorę :)
Lena nas nie chce i odgraża się ,że ugości nas na korytarzu , więc gdzie indziej się wproszę:-) Kocham Cię Lenka, nie gniewaj się :-D

Gosia- miłych odwiedzin teściów. Kurcze, tak bym chciała się z Wami zobaczyć ,ale jak nie pogoda, to znowu brak kasy. Ale na pewno do wiosny się wybiorę :)
Lena nas nie chce i odgraża się ,że ugości nas na korytarzu , więc gdzie indziej się wproszę:-) Kocham Cię Lenka, nie gniewaj się :-D

a pewnie, że przyjedź, zapraszam:tak:

Emalia ja czuje sie jakbym miała rodzine 10 osobowa a gotuje tylko dla meza!!!
Wpadniecie jak skonczymy bo sami jak cygany siedzimy;)

heheh:)
Polecam Ci zrobić samej peeling , ja robię od zawsze i maseczki i peelingi sama
Peeling kawowy właśnie robię albo z solą albo z cynanomen jak gdzieś np wychodzę bo pachnie rewelacyjnie. Do tego dodaję oliwy z oliwek lun pestek winogron Można także samą kawą się wypeelingować i też będzie dobrze:)
Potem sobie serwuje maseczkę z papai (ostatnio nigdzie nie mogę jej znaleść) lub avokado i się cieszę ze swojej skóry jak dziecko:)
buuu nie umiem :zawstydzona/y: A le pomysł mi się podoba a jakieś szczegóły lub przepis zdradzisz?:-)

Alusia
- no to miałąś troszkę problemów z początkiem roku, mam nadzieję że się wszystko ułożyło. A siadaniem nie martw się!!!!!! MA jeszcze na to czasu a czasu:tak:

Athena, Magda M -
100 lat dla Waszych szkrabów

ita
- powodzenia na szczepieniu i dobrze że jest poprawa

Gosiagro - ta wizytacja zabrzmiała groźnie, ale masz przecież super teściów więc luzik:-):-):-)

A u nas nocka tak średnio, Iga zrobiła sobie godzinną przerwę w spaniu, ale za to później pospała do 8 co jej się nie zdarza. Zmykam do pracy niedługo. Miłego dnia!!!!

Gosiagro my dzieciaki zostawiamy z opiekunka a procz tego bedziemy się wymieniać z męzem. Bo mi wychodzi tak 3 razy w tyogdniu po 10h. :)
powodzenia w diecie :)

Emalia tylko że ja poszłam spać o 21.30 w Sylwka bo wiedziałam że wstaje o 6 rano ...

Lenka a ten peeling coś daje? :) aha i na tą grochówke też przyjade moge ? :D

reklama
Gosiu- ciebie też nawiedzimy, a gdzie dokładnie mieszkasz?

na Żelaznej, boczna Grabiszyńskiej

Gosiagro - ta wizytacja zabrzmiała groźnie, ale masz przecież super teściów więc luzik:-):-):-)

A u nas nocka tak średnio, Iga zrobiła sobie godzinną przerwę w spaniu, ale za to później pospała do 8 co jej się nie zdarza. Zmykam do pracy niedługo. Miłego dnia!!!!

tak, spoko, ale zawsze to teście:-p
miłego dnia w pracy:-)

Do góry