reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Czyżby Ola wyzywałą przez okno mojego chrzestnego??
izia_tcz
Fanka BB :)
witajcie! u nas nocka dawno nie była taka paskudna wstawałam chyba z 6 razy nie wiem co to było
zapomniałam wam napisać jak byłam we wtorek po kwiaty to babka mówiła że dużo ostatnio pogrzebów młodych ludzi dzisiaj jest chowana dziewczyna 27 lat była w 8 miesiącu ciąży a zmarła podobno z powodu cukrzycy ciążowejczy to w dzisiejszych czasach możliwe?
zapomniałam wam napisać jak byłam we wtorek po kwiaty to babka mówiła że dużo ostatnio pogrzebów młodych ludzi dzisiaj jest chowana dziewczyna 27 lat była w 8 miesiącu ciąży a zmarła podobno z powodu cukrzycy ciążowejczy to w dzisiejszych czasach możliwe?
emalia82
Witam i ja.
Najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów Kasi, Julci, Majusi, Igusi, Niny i Michasi.
Zdec- co do przebijania uszu, to ja jestem zwolenniczką jak dzidzia jest mała. Ja przebiłam Oli na 3 latka i był problem, bo spadł jej kolczyk i nie dała sobie kolczyka założyć. Dziurka zarosła i drugą ma już krzywo przebitą. Natomiast moja siostra córce przebiła jak miała kilka miesięcy i jak miała 5 lat to sama sobie kolczyki już zmieniała. Takie jest moje zdanie.
A mój Jasiek ciągle robi "pa pa". Tak słodko rączką macha
Miłego dzionka
Najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów Kasi, Julci, Majusi, Igusi, Niny i Michasi.
Zdec- co do przebijania uszu, to ja jestem zwolenniczką jak dzidzia jest mała. Ja przebiłam Oli na 3 latka i był problem, bo spadł jej kolczyk i nie dała sobie kolczyka założyć. Dziurka zarosła i drugą ma już krzywo przebitą. Natomiast moja siostra córce przebiła jak miała kilka miesięcy i jak miała 5 lat to sama sobie kolczyki już zmieniała. Takie jest moje zdanie.
A mój Jasiek ciągle robi "pa pa". Tak słodko rączką macha
Miłego dzionka
nadika
Witam i składam najlepsze życzonka dla dzisiejszych solenizantów:
Kasi, Julci, Majusi, Igusi, Michasi i Ninki
same dziewczynki
Kasi, Julci, Majusi, Igusi, Michasi i Ninki
same dziewczynki
ewelinka307
Najlepszości dla solenizantów!
Ja swoim starszym przebijałam uszy jak miały tak koło roku a Zośce pewnie na wiosne jak juz będzie cieplej i mniej ubran do zakładania
Ale jestem śpiąca mała w nocy sie obudziła i z półtorej godz nie spała ale ładna pogoda trzeba sie na spacer wybrać
Ja swoim starszym przebijałam uszy jak miały tak koło roku a Zośce pewnie na wiosne jak juz będzie cieplej i mniej ubran do zakładania
Ale jestem śpiąca mała w nocy sie obudziła i z półtorej godz nie spała ale ładna pogoda trzeba sie na spacer wybrać
emalia82
witajcie! u nas nocka dawno nie była taka paskudna wstawałam chyba z 6 razy nie wiem co to było
Nie do pomyślenia, aż mnie ciarki przeszły. Wrrrr... w tych czasach takie historie.
Czyżby Ola wyzywałą przez okno mojego chrzestnego??
No nie gadaj ,że mój krzykliwy sąsiad jest twoim chrzestnym. Wiedziałam tylko ,że to wujek Współczuję. Powiem Ci ,że ostatnimy czasy jest bardzo miły dla mnie, a twoje kuzynostwo to już w ogóle
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Ogromne buziole i najserdeczniejsze życzonka
dla naszych dzisiejszych solenizantek
Igusi, Majeczki, Kasi, Julki, ,Michalinki i Ninusi....
Wszystkiego dobrego, radości, miłości
i mnóstwo usmiechu każdego dnia!!!!
dla naszych dzisiejszych solenizantek
Igusi, Majeczki, Kasi, Julki, ,Michalinki i Ninusi....
Wszystkiego dobrego, radości, miłości
i mnóstwo usmiechu każdego dnia!!!!
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe bo była wojna z I i J dostały kazanie odemnie aż chyba im w pięty poszło!!Typowe wieśniary\Daj spokój maja problem, ze nie zaprosiłam ich na weseleNie do pomyślenia, aż mnie ciarki przeszły. Wrrrr... w tych czasach takie historie.
No nie gadaj ,że mój krzykliwy sąsiad jest twoim chrzestnym. Wiedziałam tylko ,że to wujek Współczuję. Powiem Ci ,że ostatnimy czasy jest bardzo miły dla mnie, a twoje kuzynostwo to już w ogóle
reklama
emalia82
hehe bo była wojna z I i J dostały kazanie odemnie aż chyba im w pięty poszło!!Typowe wieśniary\Daj spokój maja problem, ze nie zaprosiłam ich na wesele
A i tu jest pies pogrzebany He he. Znając Ciebie to ostro było. W związku z zapowiadaną odwilżą to i ja sie zapowiadam u Ciebie Stęskniłam się za Wami