reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja pitolę...izia - milion....w morde jeża...ale ludzie maja szczęście....A ja się głupia ostatnio cieszyłam jak dziecko bo wygrałam w zdrapce 5 funtów!

Ja zawsze powtarzam że ja nigdy nic nie wygrywam... no ale żeby wygrać trzeba grać!!! :tak: hehe kiedyś wygrałam 150$ na maszynie w vegas... szybko przyszło i szybciej poszło :-D idę pooglądać TV... buziaczki laseczki!!!!!

Ita sie usmialam z tego bzykania :) a pa to mu wyszlo :))

Eagle warga lekko sinawa a to byl tylko wypadek na szczescie sie nie tlukli. Gratuluje zabka:))

Madziak u nas na poczatku Eryk tez nic niechcial pic wdusil w siebie 25 dzis wypil 200

Ewela ale parka

Ewelinka ja tez mam wrazenie ze Eryk wstaje rano i cos nowego umie

Ewela ja nawet pierwszej nie dostalam

Kasiek myslalam ze to taki etap ma grunt to sie zapiera....

Emalia zdolniacha a jaki slodki aq ErlyDays to chyba u nas tylko w lumpkach albo na allegro a tak to tylko sprowadzane chyba ze sie myle

Agi buziaki dla poli

Moja mama dzis zostawila Ercia w lozeczku ( nadal najwyzszy pozimom), obok lozka stoi komoda na niej przewijak i paczka z husteczkami wyszla do lazienki odebrala telefon a jak wraca Ercio ma w lozeczku te husteczki one sa dosc wysoko nad lozeczkiem, Mowi ze jest pewna ze nie bylo i ze nie stracila , on cos ostatnio kombinuje w tym lozeczku ale zostawilismy go i oberwowalismy raczej nie mogl siegnac tak wysoko musialby sie podciagac przy nas niechcial i badz tu madry on czy nie on, chyba jednak opuscimy te lozeczko

Emalia - boski Jasio....a te ciuszki o które pytałas to w Primarku u nas są!!!! Czegos konkretnego szukasz, bo moge ci kupic???
kasiek - spokojnie kochana, dobrze że masz takie podejście...wWidać że Damianek pogodny chłopaczek no i szkoda żeby w wieku 6 miesięcy tylko lezłą i się patrzył w sufit!!!
koriander - cieszę się że pobliscy mieszkańcy uszli z życiem...hihihi...Na pewno szybko sobie wszystko przypomnisz i świetnie Ci pójdzie za kólkiem juz tym własnym...
ola - moja mała tez przechodziął etap że baaardzo mało jadła ale nawet w miare przybierała na wadze...a teraz ma etap że je jak smok.... :-)

Na allegro patrzyłam na piżamki. Są dwupaki takie ładne za ok 40zł z przesyłką. U Was nie ma może przecen? :)

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk.

Mój stary właśnie się wścieka na kanapie :) On też gra i drapie :) Najwięcej wygrał 1000zł właśnie w zdrapkach :)

reklama
Do góry