NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA DLA POLCI!!!!!!!!!!! DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI I UŚMIECHU NA BUZIUNI!
Eagle - gratulacje zębolka !!!!!!!!
Kasiek - Kochana nie przejmuj się babsko może miało zły dzień. Jak ja nie cierpię tych pouczeń TONEM PANI PROFESOR , nie można powiedzieć normalnie różnych rzeczy... Tylko w taki sposób by rodzić poczuł się jakby robił wielka krzywdę dziecku.
Kasiek my w poniedizałek mamy wizytę neurologa , mój Jaś tez prostuje nóżki jak nic nie powie na ten temat to sama zapytam! Zobaczymy co powie
I od razu jak wrócimy napiszę co i jak
Buterfly - dobrze że się nic nie stało mamie (nie wiem czy mamie czy teściowej
U nas tyż ząbki ida i dojść nie mogą
Oj tam obżarstwo
Zrobiła mięsko mielone w panierce tej samej co do krewetek i się najeść nie mogłam
Myslałam że mam dośc na conajmniej miesiąc ale dzisiaj już planuję na sobotę to samo
Milka , Ewelinka - Ja tez tak mam że wsteję , patrze na Jasia i jego mina mi mówi "mamo dzisiaj coś nowego wykombinuję"
i rzeczywiście tak się dzieje , mój mąż nie wiem skąd ja to wiem a ja mysle że to instynkt jakiś chyba nasz macierzyński
Milka - spryciarz z Eryczka
jak nie widzą to rozrabiam
Ja bym obnizyła łóżeczko , my mamy na 2 poziomie juz w razie "w" bo to nigdy nie wiadomo teraz kiedy te nasze pociechy coś wymyślą
Athena , Buterfly - No właśnie my tez mamy ten sam problem z Engerixem. W Luxmedzie nie ma od połowy grudnia , wczoraj jak dzwoniłam się dowiedzieć bo 13 mamy mieć szczepienie to Pani powiedziała że powinny byc na 13. Jakby co dam wam znać tzn Athenie
bo near by wawa
Kasiajanecka - herzlich wilkomen było dla żartu
chyba się starzeje bo mi ostatnio żarty nie wychodzą
Ewela , Super PARA! A w Ustroniu niezła akcja była wczoraj widziałam
Aż mi się łezka zakręciała
Koriander - super że jazda udana!
Lenka - przepraszam za opużnienie , ale mój STARY sklerotyk rano zapomina wziąć ze soba. W piatek zapakuje mu to do teczki sama i wyśle na pewno
izia - WOWWOWWOWWOW chyba i ja zacznę płacić PODATEK OD MARZEŃ!
My dzisiaj zabawowo , ząbki idą już takie białe dwa dolne widać prześwity na dziąsłach. A Jas dzisiaj normalnie biegał na kolanach , brzuchu , rękach , głowach po materacu
miałam ubaw po pachy
Okis idę coś obejrzeć i lulu jutro mam dłuższe spanie bo mąz rano Jasiem się zajmie , bo coś zmęczona ciągle chodzę...