reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Się spacerków chyba Panią zachciało:p lub obiadów gotowania mężusiom :p
Mój ściąga Griswoldowe ozdoby w całym domu, czekam az skończy i ide na dół robić kołdunki z barszczem czerwonym:)

Kurczę, co taka cisza? Myślałam że sobie poczytam skoro mały śpi a tu nic??? wow...

Zapomniałam jeszcze napisać coś co powiedziała mi pani neurolog... hehe
"absolutnie nie pozwalać dziecku spać na brzuszku!!!" że niby śmierć łóżeczkowa wzrosła i to głównie u tych dzieciaczków co spały na brzusiu... i bądź tu mądry... :/

Lena
- śniła mi się Gaja!!! zaglądam do małego łóżeczka, bo chciałam sprawdzić czy śpi a tam Gaja uradowana!!! :) hehe :) słoneczko śliczne :)

Kurczę, co taka cisza? Myślałam że sobie poczytam skoro mały śpi a tu nic??? wow...

Zapomniałam jeszcze napisać coś co powiedziała mi pani neurolog... hehe
"absolutnie nie pozwalać dziecku spać na brzuszku!!!" że niby śmierć łóżeczkowa wzrosła i to głównie u tych dzieciaczków co spały na brzusiu... i bądź tu mądry... :/

Lena
- śniła mi się Gaja!!! zaglądam do małego łóżeczka, bo chciałam sprawdzić czy śpi a tam Gaja uradowana!!! :) hehe :) słoneczko śliczne :)

A mi się śniło, że dwa razy wzięłam ślub i już wchodziłam do kościoła i mi paznokieć odpadł:)I przeżywałam....
hehe jednak Gai kisiel nie podszedł:)

to takie jak w filmie o Griswoldach:) Dużo , świecąco:p:p:p
Super a jak robisz kisielek? taki z torebki czy sama? taki własnej roboty?

Sama :)Mam przepis od Kasi:)
Jabłko starłam na tarce i z tym sokiem zagotowałam dolewaja wody tak na oko kiedy juz miąższ jabłka był miękki dodałam wczesniej rozrobioną łyżkę mąki ziemniaczanej w niepełnej szklance wody i do tego łyzka cukru bo było takie kwaśne jak dla mnie;)

reklama
Do góry