reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Się spacerków chyba Panią zachciało lub obiadów gotowania mężusiom
Mój ściąga Griswoldowe ozdoby w całym domu, czekam az skończy i ide na dół robić kołdunki z barszczem czerwonym
a co to takiego griswoldowe??
Ja Gai ugotowałam kisielek ciekawe jak bedzie zajadac
Kasiek1983
Fanka BB :)
Kurczę, co taka cisza? Myślałam że sobie poczytam skoro mały śpi a tu nic??? wow...
Zapomniałam jeszcze napisać coś co powiedziała mi pani neurolog... hehe
"absolutnie nie pozwalać dziecku spać na brzuszku!!!" że niby śmierć łóżeczkowa wzrosła i to głównie u tych dzieciaczków co spały na brzusiu... i bądź tu mądry... :/
Lena - śniła mi się Gaja!!! zaglądam do małego łóżeczka, bo chciałam sprawdzić czy śpi a tam Gaja uradowana!!! hehe słoneczko śliczne
"absolutnie nie pozwalać dziecku spać na brzuszku!!!" że niby śmierć łóżeczkowa wzrosła i to głównie u tych dzieciaczków co spały na brzusiu... i bądź tu mądry... :/
Lena - śniła mi się Gaja!!! zaglądam do małego łóżeczka, bo chciałam sprawdzić czy śpi a tam Gaja uradowana!!! hehe słoneczko śliczne
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kurczę, co taka cisza? Myślałam że sobie poczytam skoro mały śpi a tu nic??? wow...
A mi się śniło, że dwa razy wzięłam ślub i już wchodziłam do kościoła i mi paznokieć odpadłI przeżywałam....
hehe jednak Gai kisiel nie podszedł
Lenuszka
Mamusia Gajusi
to takie jak w filmie o Griswoldach Dużo , świecąco
Super a jak robisz kisielek? taki z torebki czy sama? taki własnej roboty?
Sama Mam przepis od Kasi
Jabłko starłam na tarce i z tym sokiem zagotowałam dolewaja wody tak na oko kiedy juz miąższ jabłka był miękki dodałam wczesniej rozrobioną łyżkę mąki ziemniaczanej w niepełnej szklance wody i do tego łyzka cukru bo było takie kwaśne jak dla mnie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
to takie jak w filmie o Griswoldach Dużo , świecąco
Super a jak robisz kisielek? taki z torebki czy sama? taki własnej roboty?
A z czego to robicie zarzuć linka
reklama
Dom - Budowa, remont, urządzanie - WP.PL
heheheh z dużej ilości światełek
A tak poważnie to dajemy tylko na taras domu światełka , wiszące mikołaje itp i się swiecimy Jeszcze renifera brakuje
Zakłada się szybko , gorzej ze zdjęciem i poukladaniem tak by za rok nie trzeba było rozplątywać
Spróbuję z tym kisielkiem
heheheh z dużej ilości światełek
A tak poważnie to dajemy tylko na taras domu światełka , wiszące mikołaje itp i się swiecimy Jeszcze renifera brakuje
Zakłada się szybko , gorzej ze zdjęciem i poukladaniem tak by za rok nie trzeba było rozplątywać
Spróbuję z tym kisielkiem