Mała dziś trzeci dzień bez spaceru, aż mi jest przykro, że się dziecko nie może dotlenić, ale 2 dni temu sypało i ciężko byłoby się przekopać przez zaspy, wczoraj -13stopni. A dziś przyjmowałam kolędę. Po raz pierwszy i oczywiście zupełnie nie byłam przygotowana, więc rano musiałam do rodziców jechać po niezbędne akcesoria. :-) W związku z kolędą mam już część porządków za sobą, bo P. ładnie ogarnął mieszkanko przed wizytą księdza :-)
Poczytałam o wyczynach waszych maluchów
Mojej to daleko do prób raczkowania, dopiero polubiła się na brzuch przewracać (a potem płacze, bo na plecy nie potrafi się przewrócić):-) Ale za to ładnie siedzi. Ona chyba nie tylko z wyglądu wdała się w tatusia- chyba będzie po tatusiu preferować siedzący tryb życia
Agast Gratuluję raczkowania, Jagódka ślicznie siedzi
Właśnie stwierdzam, że albo muszę ściągnąć karuzelkę, albo obniżyć poziom łóżeczka, bo moje dziecko znęca się nad osiołkiem z karuzeli i nie wiem, czy całość konstrukcji wytrzyma to ciąganie za ogon
Zawsze to jakaś korzyść z choroby
Ale mimo takich zalet choroby, zdrowiejcie szybciutko
No proszę, jak teściowa potrafi zadziwić
Klementinka Jasiu cały czas pamiętał, ale nie chciał się popisywać tylko przy rodzicach- niech babcia też zobaczy, jaki jest zdolny
Anik wooow, Oskar musi fajnie wyglądać z takim uzębieniem
Nadika Dobrze, że z karmieniem już lepiej, to i waga wzrośnie. A skóra jest ładniejsza? Wyniki najlepiej zinterpretuje pediatra.
iiwka głosik dodany
Agi szybkiego powrotu do zdrówka
A ja sobie wczoraj przypomniałam, jak mnie w maju próbowano poderwać ;-) W kiecce szłam, przez brzuch się mini zrobiła, a że u mnie w ciąży tylko brzuch rósł, to od tyłu wyglądałam jak szczupła laska
za mną szli jacyś chłopcy i próbowali zwrócić moją uwagę, rzucając kiepskie komplementy
śmiałam się pod nosem, ale dopiero się głośno uśmiałam, gdy skręcili i zobaczyli mnie z profilu
Wtedy usłyszałam: "widziałeś?! Miała brzuch jak słoń"
mamakubulki moja to dzisiaj tak zaszalała, że już nie w poprzek się ułożyła, a nogami w stronę wezgłowia
A główka między ochraniaczem a szczebelkami już mnie nie dziwi
Lencja Jak minął pierwszy dzień w pracy?
Na-tuska Co lekarz powiedział na kontroli? mniam, uwielbiam zrazy, ale sama nie potrafię zrobić i żeruję na innych;-)
kajdusia Najważniejsze, że mąż zdrowy, bo to chory facet jest najgorszy;-), a wy się szybciuteńko wykurujecie, skoro już jest poprawa
Gratuluję wygranych konkursów, mam nadzieję, że nagrody ciekawe :-)
Zdec ładna fryzurka
Ja chciałam iść dzisiaj do fryzjera, ale miejsc już nie było
Podobno czerwona pomadka zawsze dodaje lat:-)
A wózek na gwarancji? Bo jak na gwarancji, to lepiej samemu nic nie majstrować, żeby nie złamać warunków gwarancji.
A na spacer możesz iść- kombinezon, 10 koców i możesz nosić Natalkę na rękach ;-)
Lena Zagłosowane. U ciebie są prawdziwe generalne porządki:-)
liliti Ja jeszcze z prezentami jestem w plecy:-( Gratuluję tak wspaniałego rocznicowego wieczoru
_avena_ Co z twoimi jazdami? Wyruszasz na miasto w te śniegi?
emalia Duży i dzielny chłopak z Jasia.
Po roku pracy już ci się należy zasiłek z UP, tylko staż pracy ci nie będzie wzrastał. Współczuję sytuacji finansowej, zwłaszcza w okresie świątecznym:-( Ja się wkurzyłam, że wypłaty nie dostałam, postraszyłam OIP (2dni temu) i do końca tygodnia mają być zaległe pieniądze wraz z odsetkami
hefi Ładny avatar
kasiek
[*]
A Damianek uroczy. Jak zwykle
:-) I jaki mądry
Wszystkiego naj dla niego!!!!!!!
Także najlepsze życzonka dla Milenki, Julka i Alanka!!!:-)
Eliza Życzę zdrówka małemu!!!!!!!
Ewelinka śliczne te kwiatki, szczególnie żółty i zosiowy:-)
Athena Ale masz torpedę w domu, my mamy kojec, ale pewnie jeszcze długo będzie stać nieużywany
Alusia Nieciekawie masz z Olkiem:-(
Hehe, cały dzień nadrabiałam dwudniowe zaległości i znowu wyjdzie post na całą stronę