reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lenko Moja Kochana powiedz mi czy ciasteczka Twoje z bloga te ktore można jeść od razu długo się robi ? Czy one mogą poleżec do Wigili ? Bedą dalej dobre?
A no ranny ptaszek jestem bo musze heh :-) Kiedy to ja mogłam spać i spać i spać .... Ahh co to za czasy były.
Przykro mi że miałaś taką nocke. Pewnie masz racje z tą wiertarką że Malutka się wystraszyła i potem musiała w nocy odreagować.

Edit.
Zdec miłego Dnia !! I jak Ty mówisz na swojego Ukochanego cooo :-)

Tak spokojnie mogą poleżeć:)

reklama
Witam kochane!!!

Coś małemu chyba dolega, za nic na świecie nie chciał wczoraj zasnąć! Wrzeszczał w niebo głosy! Masowałam mu brzuszek i dopiero zasnął... o godzinie pierwszej płacz!!! ale się wystraszyłam, a ten sobie na brzuszku leży i się dziwi że nie ma miejsca żeby się przeturlać dalej... oj boziu... no i oczywiście skończył u nas w łóżku... ;)

Wiem że to niezbyt dobry pomysł ale dopiero dziś jadę po prezent dla męża... zimno jak cholera, ale trzeba. Szkoda tylko że do Łodzi tak daleko... 40km... a u nas nie ma "normalnych" sklepów... upatrzyłam mu stację pogodową w real'u, wiem że kiedyś chciał taką, więc będzie miał i akurat jest w promocji :)

Miłego dnia! Trzymajcie się cieplutko ;)

Ps. Lena - zagłosowane ;)

Anecznik dzisiaj jade na zakupy słoiczkowe to kupie mu takie gęste bo ja mu się nie dziwie że on tych papek nie chce heh :-) o której mały się obudził na karmienie? Pewnie akurat jak się położyłaś cooo :-)

Wstał dopiero przed 6 normalnie szok :-D

Witajcie,

Też się zdziwiłam jak już przeczytałam o kolędzie, u nas dopiero po świętach chodzą;-) A i tak stary nie będzie chciał przyjąć, więc sama przyjmować nie będę:-(

Chyba taka duża dziewczyna księdza się nie boi :-D

cześć dziewczyny tęskniłyście? ;P

Co u Ciebie słychać??

Gardło mnie boli :-( Zastanawiam się kiedy piernik upiec, teraz czy w poniedziałek.

Alusia - to nie na chorobe tylko chyba źle spałam :/ ale boli do teraz. Mąż obiecał że rozmasuje jak z pracy wróci :) tylko to będzie 12 w nocy :p

Lena - my jedziemy autostradą do krakowa :)

reklama
Do góry