reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

MagdaM u nas nocka też straszna :/ Mała o 5:30 postanowiła już definitywnie nie spać :( a wcześniej marudziła co chwile i albo smoczek wypadł albo się poprostu wierciła. Ja ledwo na oczy widzę, mam nadzieję że mój mąż jak przyjdzie z pracy nie bedzie bardzo padnięty to może z godzinkę pośpię, albo teściowa wpadnie (napisałam jej już smsa :)) ale to zależy na którą dzisiaj do pracy idzie, więc się nie nastawiam.

Gosiagro - super, też czekałam na te wieści.

Wczoraj upiekłam tarte cytrynową: kawiarenka pod złotą pigwą: Tarta cytrynowa
i polecam :)

reklama
rzeczywiście mała akrobatka :D
U nas z postępów to mała zasypia już praktycznie sama nie bujana :) trzeba przy niej tylko trochę posiedzieć. Ale jak jest bardzo zmęczona i marudna to niestety jeszcze ta metoda nie działa.

Hejus laseczki

gosiargo no ładnie sie obruciła, a jaka masz lampk nad łozeczkiem? bo widze kabelek. Musze wlasnie cos zakupic,bo swiatło głowne jest za jasne.

ale dzisiaj u nas paskudna pogoda, jakby padac miało :/

a ja umieram z bólu brzucha - z powodu @ oczywiscie sie spoznila, musze wyregulowac ja w koncu,zeby sie niepotrzebnie nie denerwowac,a przede wszystkim to chyba do lekarza pojsc w końcu na badanie :/

foty 015.jpg trochę śmieszkowo :-D

Dzisiaj jade z mała na usg bioderek mam nadzieje ze juz 3 raznie trzeba bedzi ejechac

Gosiu- tak sie ciesze, super wieścim akrobatka z Majusi niezła moja to zalicza obrot w poprzek łóżeczka eeh

twoja też tak niedługo będzie wędrować:tak:, do wczoraj Majusia tez wędrowała tylko w poprzek a dziś rano niespodzianka:rofl2::rofl2:
powodzenia na usg:tak:

rzeczywiście mała akrobatka :D
U nas z postępów to mała zasypia już praktycznie sama nie bujana :) trzeba przy niej tylko trochę posiedzieć. Ale jak jest bardzo zmęczona i marudna to niestety jeszcze ta metoda nie działa.

super, małymi kroczkami się uda:tak::tak:

ewela - mam lampkę gwiazdkę z Ikei, super zdjęcie:tak:
Zobacz załącznik 291566

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Majusia rzeczywiście niezła akrobatka;) Jak ona to robi spryciula:)

U nas noc w miarę spokojna, nie musiałam wstawać co kilka minut, a co dwie godziny to już postęp:p

Gosiagro, ogromnie się cieszę z pozytywnych wiadomości. :)

U nas dziś noc kiepska. Krzyś budził się kilka razy, w seriach... Teraz chyba odsypia nocne brykanie, a ja delektuję się zasłużoną kawką :)

Dzienks Gosia, musze sobie zakupic :tak:, nawet myslalam o ikeii. :cool2:

Chyba zajad mi sie robi w kaciku ust,bo cos mnie piec zaczyna:eek:

Zdec kobito ,a ty kiedy chcesz wrocic do pracy ?

reklama
WITAM Z RANA.
Gosiu- Nieźle Majeczka sobie wymyśliła. Może jej się śniło ,że pływa? Mo Jasiek też się obraca wokól własnej osi. Podnosi tyłek do góry i odpycha sie w bok.Ach te nasze szogunki :)
Lampeczke mam tą samą i jest świetna. U nas całą noc się pali.

Perfekta- wydaje mi się ,że od kadr specem była Kalwa

Ewela- fotka niezła. Mój mały ma fotkę z Wrocławskiego rynku , jak mierzył się z krasnalam. Miał koło dwóch miesięcy :-)
Zdjęcie0093 (Small).jpg

Paula- trzymam kciuki za usg:tak:a z doświadczenie wiem ,że nasze czerwcowe trzymanie kciuków przynosi szczęście.:-D

Kochane, czy któryś maluszek miał już gorączkę? Mój ma od wczoraj 37,2 i dzisiaj już nie wytrzymałam i dałam Panadol. Czy to przez zęby. Bo tak poza tym to nic mu nie jest i jest grzeczny.

Do góry