reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

ewela tak w sumie to już trochę wróciłam:)

A mnie coś gardło zaczyna boleć, no i opryszczkę mi wywaliło. Mam nadzieję że nie będę chora.

Dzisiaj mam w planach nauczyć małą spać w łózeczku też w dzień, bo przecież w zimie nie będę z nią spędzać połowy dnia na dworze:p

Dziewczyny czy wasze maluszki robiły kiedyś zieloną kupę? Masakra... ciągnie się to u nas już od soboty:( I nic nie pomaga odstawienie od piersi, mleko w proszku. Chociaż widzę że mała zawsze robi po cycu tą kupę.

emalia 37,2 to nie gorączka! Gorączka u dzieci zaczyna się od 38. Moja ma cały czas 37,2-37,5.

reklama
ewela tak w sumie to już trochę wróciłam:)

A mnie coś gardło zaczyna boleć, no i opryszczkę mi wywaliło. Mam nadzieję że nie będę chora.

Dzisiaj mam w planach nauczyć małą spać w łózeczku też w dzień, bo przecież w zimie nie będę z nią spędzać połowy dnia na dworze:p

Dziewczyny czy wasze maluszki robiły kiedyś zieloną kupę? Masakra... ciągnie się to u nas już od soboty:( I nic nie pomaga odstawienie od piersi, mleko w proszku. Chociaż widzę że mała zawsze robi po cycu tą kupę.

zdec a zjadłaś coś dziwnego może? bo mój wali zielone kupy jak jogurt owocowy zjem lub budyń z bitą śmietana taki gotowy, na opryszczke polecam Hascovir

przyjedź z Małą do mnie ot jej Fifi wytłumaczy, gdzie się śpi :tak:życzę powodzenia w nauce :-)

Kajdusiu- szerokiej drogi, buziaczki dla mojej synowej :-)

ale mam GŁUPIĄ teściową- ***** rano dzwoni z aferą, że ona sobie nie życzy żebym na jej temat plotki na FB umieszczała- jest taka zabawa Chipsletten "wylosuj plotkę" i wczoraj na jej temat wylosowałąm i zamieściłam, a ona q........ robi afere............ i jeszcze usunęła mi to jakoś............... ja jej kur......... powiem, że sobie nie życzę zamieszczania zdjęć mojego syna w scieci, bo se zamieściła po 4 prawie miesiącach wczoraj z komentarzem " właśnie się mój wnuk urodził"

Filip od wczoraj piszczy cały czas nauczył się wydawania nowego dźwieku i non stop piszczenie jak by kot miauczał....... zabawny jest :)

W sumie właśnie dziwne, bo jem cały czas to co jadłam wcześniej. Zastawiałam się nad bananem, ale już od dwóch dni nie jem, a ona dalej zielone wali...:(

Macie jakieś sposoby na naukę tego usypiania w łóżeczku, bo właśnie mi z niego marudzi:(

zdec spróbuj może najpierw u was w łóżku położyć się koło niej pogadać pozabawiać :) a później delikatnie wyciszać np. śpiewając i głaszczac po główce a później to samo następnego dnia w łóżeczku :) Ja tak naszą uczyłam.

Kochane, czy któryś maluszek miał już gorączkę? Mój ma od wczoraj 37,2 i dzisiaj już nie wytrzymałam i dałam Panadol. Czy to przez zęby. Bo tak poza tym to nic mu nie jest i jest grzeczny.

Ja do 38 stopni nic nie robię.

Mój ma często zieloną kupkę ale nic go nie boli żadnych objawów innych niema więc się nie martwię.

Filip od wczoraj piszczy cały czas nauczył się wydawania nowego dźwieku i non stop piszczenie jak by kot miauczał....... zabawny jest :)

Mnie też to na początku śmieszyło, ale teraz czasami to wkurza :-) zwłaszcza kiedy piszczy i piszczy jakby o istnieniu innych dźwięków zapomniał :-)

W sumie właśnie dziwne, bo jem cały czas to co jadłam wcześniej. Zastawiałam się nad bananem, ale już od dwóch dni nie jem, a ona dalej zielone wali...:(

Macie jakieś sposoby na naukę tego usypiania w łóżeczku, bo właśnie mi z niego marudzi:(

a masz dla niej jakąś przytulankę? taka maskotka-szmatka u nas rewelacja, a jak nie mam jej przy sobie to pieluszka do przytulenia tez pomaga

Hejka laseczki;)
ZDEC moja też waliła i doszłam po czym to było wiesz po czym:)po czekoladzie i słodyczach:)obżarłam się jak smok
Emalia moja ostatnio miała 38,5 i ja dałam jej ibufen dla dzieci od 3 m-ca w syropie normalnie 10 min i gorączka spadła!!!A kosztuje nie całe 15 zł
Moja znowu marudzi nie wiem czy to zęby czy coś innego!!!Masakra!!

kasiajanicka jakas popierdzielona ta twoja tesciowa, wez ja kopnij w dupala heh :p

kurcze objadłam sie ciastem czekoladowym i mi niedobrze.

A dostałam wczoraj duza butelke aventa i wiecie co ,tam przy smoczku jest takijakby dodatkowe kolo - nakretka czy cos ,zeby zamknac butelke ,bo ineczej przecieka , tez to macie ?

Lena- dałam już Panadol i już spadła. Zjadł kaszkę malinową , poprawił cycem śpi. Gdzie składałaś papiery do pracy?
Ewela- ja też po kilka razy zakręcam, żeby nie przeciekała i się udaje.
Zdec- mój też robi zieloną co jakiś czas, a póki nic mu nie jest i go nie boli brzuszek to sie nie przejmuje.
Kajdusia- udanego wyjazdu :)

reklama
kasiajanicka jakas popierdzielona ta twoja tesciowa, wez ja kopnij w dupala heh :p

kurcze objadłam sie ciastem czekoladowym i mi niedobrze.

A dostałam wczoraj duza butelke aventa i wiecie co ,tam przy smoczku jest takijakby dodatkowe kolo - nakretka czy cos ,zeby zamknac butelke ,bo ineczej przecieka , tez to macie ?

hmmm też mam dużą butelke aventa ale nie zauważyłam żeby było tam dodatkowe koło :/ możesz mniej wiecej wytłumaczyć działanie? :) bo może ja ślepa jestem.

Do góry