Agentka_RR
Zaangażowana w BB
szkoda tylko że w regulaminie pisze że konkurs trwa do 31 sierpnia 2010
No nie... tego nie doczytałam )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szkoda tylko że w regulaminie pisze że konkurs trwa do 31 sierpnia 2010
Jak masz kasę to lustrzanka to super sprawa....zdjęcia nieporównywalne do małpki....ja teraz choruje na obiektyw do zdjęć makro ale to wydatek koło 4 tyś więc narazie to tylko marzenie.
Tego i ja nie doczytałam,ale jak czytam po forum to i teraz dziewczynom poprzysyłali,więc nie wiem...Powiem jak dostanę lub nieszkoda tylko że w regulaminie pisze że konkurs trwa do 31 sierpnia 2010
gosiu wierzę że bedzie dobrze!
ja dopiero później zauważyłam. zobaczymy czy mi prześląTego i ja nie doczytałam,ale jak czytam po forum to i teraz dziewczynom poprzysyłali,więc nie wiem...Powiem jak dostanę lub nie
Zobaczcie co znalazłam,można próbki kaszek dostać za rozwiązanie Quizu;-)
Quiz / Quiz / Bebilon
Czy jest jakiś przepis, że kobieta karmiąca może zrezygnować z nadgodzin ? Ciężarna wiem, że ma takie prawo i korzystałam z tego, a co z karmiącą???