reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ostatnia edycja:
zdec - gratuluje sukcesu z Natalką:)
Jeżeli chodzi o przekręcanie, to wiem, że nasz smyk umie z brzucha na plecki (raz się ładnie obkręcił do telewizora), ale mu sie nie chce i sie nie obkreca. Też mnie to troche martwi, no ale może niedługo zacznie. Za to robi piękne mostki :)

Perfecta - dzieki za opis. Poczytam o tym sypaniu proszkiem, bo tego jeszcze nie probowaliśmy.

agast22- tylko ja nie lubie takich zwabiaczy karaluchów, bo tylko sie ich wiecej pojawia. Nie ma szans na wybicie wszystkich w bloku (bo blok duży), a mi chodzi głównie o to, żeby u mnie ich nie było...

Lencja - wszystkiego naj dla Kornelci :) Jeszcze akurat takiej płytki nie używałam - wyprubóje i napisze, czy zadziałalo.
Ja też wypełniałam ankiete i nic z HIPa nie dostałam. :(

gosiagro - strasznie współczuje...mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...musi byc!

nadika - ja tez bym pojechała z mężem, a z szefem wogóle bym nie zaczynała rozmowy, tylko bym go zignorowała.

stellaDODO - to nie ja pyatałam o laktator :)

anecznik - ja chyba grałam w kazdą mozliwą gierke, ale jak siedziałam w pracy :p

dzwoniłam do księgowej by wyliczyła mi dni urlopu i wiecie co.. trochę się nazbierało, mam aż 65 dni urlopu do wykorzystania, czyli do połowy stycznia będę na urlopie wypoczynkowym, więc jakaś kaska jeszcze będzie :) a za urlop jest 100%
heh już widzę minę szefa

dzien dobry!
Gosiagro - tulę mocno i mam nadzieję, że te guzki to nic strasznego...
Zdec - moja Miska obraca sie z brzucha na plecki ale w druga strone jeszcze nie - zawsze Jej reka przeszkadza;-) a jest starsza prawie miesiac od Twojej Natalki więc chyba u Was wszystko jest ok

Dziewczyny - piszę ogółem bo dużo się Was wypowiedzialo nt. ciemieniuchy i spania razem - dzieki za rady - mam zamiar pojsc do dermatologa z ta główką, jak lekarka nic nie powie, bo mi sie to nie podoba a naczytalam się, że moze być tak od alergii a moja Michalina ma skaze bialkową
a co do spania - odwlekam to bo chyba sama psychicznie nie jestem gotowa sie rozstac - ja nie wiem jak to bedzie jak wrocę do pracy:szok: dobrze, że do stycznia jeszcze troche;-) ale po wzczepionce proby oduczania malej spania z nami wprowadzam na pewno i mam nadzieje, ze bede konsekwentna - trzymajcie kciuki
Avena - widzę, ze Ty z Zagłębia jestes (choć obiad typowo śląski wczoraj;-)) a skąd???? bo ja urodzona w Czeladzi i tam chodzilam do podstawówki, pote mieszkalam w Dabrowie Gorniczej a teraz w Bedzinie:tak:

pozdrawiam

iwka piszesz że Twój Krystianek nie chce trzymać głowy w górze jak leży na brzuszku, może spróbuj go czymś zaciekawić w górze!:) Moja ujwielbia leżenie na brzuszku, a jakie wtedy przesmieszne miny wali to pękamy ze śmiechu:) Niepokoi mnie to że jeszcze się nie przewraca z pleców na brzuch, z brzucha bardziej próbuje. Czy wasze maleństwa już się przekręcają?
Chyba Ci się w kimś pomyliło:tak::-D:-D

Mój Alanek też się nie przekręca:no:

reklama
Oj chyba rzeczywiście coś na szybko odpisałam:)
Skąd macie tyle dni urlopu? Ten z 2009roku też się jeszcze liczy?

Kolejny spacer zaliczony:) Mała dzisiaj grzeczna, więc jeszcze uda mi się zrobić obiad <wow> nawet sie nie spodziewałam:)

Do góry