reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ostatnia edycja:
zdec - gratuluje sukcesu z Natalką:)
Jeżeli chodzi o przekręcanie, to wiem, że nasz smyk umie z brzucha na plecki (raz się ładnie obkręcił do telewizora), ale mu sie nie chce i sie nie obkreca. Też mnie to troche martwi, no ale może niedługo zacznie. Za to robi piękne mostki :)

Perfecta - dzieki za opis. Poczytam o tym sypaniu proszkiem, bo tego jeszcze nie probowaliśmy.

agast22- tylko ja nie lubie takich zwabiaczy karaluchów, bo tylko sie ich wiecej pojawia. Nie ma szans na wybicie wszystkich w bloku (bo blok duży), a mi chodzi głównie o to, żeby u mnie ich nie było...

Lencja - wszystkiego naj dla Kornelci :) Jeszcze akurat takiej płytki nie używałam - wyprubóje i napisze, czy zadziałalo.
Ja też wypełniałam ankiete i nic z HIPa nie dostałam. :(

gosiagro - strasznie współczuje...mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...musi byc!

nadika - ja tez bym pojechała z mężem, a z szefem wogóle bym nie zaczynała rozmowy, tylko bym go zignorowała.

stellaDODO - to nie ja pyatałam o laktator :)

anecznik - ja chyba grałam w kazdą mozliwą gierke, ale jak siedziałam w pracy :p

dzwoniłam do księgowej by wyliczyła mi dni urlopu i wiecie co.. trochę się nazbierało, mam aż 65 dni urlopu do wykorzystania, czyli do połowy stycznia będę na urlopie wypoczynkowym, więc jakaś kaska jeszcze będzie :) a za urlop jest 100%
heh już widzę minę szefa

dzien dobry!
Gosiagro - tulę mocno i mam nadzieję, że te guzki to nic strasznego...
Zdec - moja Miska obraca sie z brzucha na plecki ale w druga strone jeszcze nie - zawsze Jej reka przeszkadza;-) a jest starsza prawie miesiac od Twojej Natalki więc chyba u Was wszystko jest ok

Dziewczyny - piszę ogółem bo dużo się Was wypowiedzialo nt. ciemieniuchy i spania razem - dzieki za rady - mam zamiar pojsc do dermatologa z ta główką, jak lekarka nic nie powie, bo mi sie to nie podoba a naczytalam się, że moze być tak od alergii a moja Michalina ma skaze bialkową
a co do spania - odwlekam to bo chyba sama psychicznie nie jestem gotowa sie rozstac - ja nie wiem jak to bedzie jak wrocę do pracy:szok: dobrze, że do stycznia jeszcze troche;-) ale po wzczepionce proby oduczania malej spania z nami wprowadzam na pewno i mam nadzieje, ze bede konsekwentna - trzymajcie kciuki
Avena - widzę, ze Ty z Zagłębia jestes (choć obiad typowo śląski wczoraj;-)) a skąd???? bo ja urodzona w Czeladzi i tam chodzilam do podstawówki, pote mieszkalam w Dabrowie Gorniczej a teraz w Bedzinie:tak:

pozdrawiam

iwka piszesz że Twój Krystianek nie chce trzymać głowy w górze jak leży na brzuszku, może spróbuj go czymś zaciekawić w górze!:) Moja ujwielbia leżenie na brzuszku, a jakie wtedy przesmieszne miny wali to pękamy ze śmiechu:) Niepokoi mnie to że jeszcze się nie przewraca z pleców na brzuch, z brzucha bardziej próbuje. Czy wasze maleństwa już się przekręcają?
Chyba Ci się w kimś pomyliło:tak::-D:-D

Mój Alanek też się nie przekręca:no:

reklama
Oj chyba rzeczywiście coś na szybko odpisałam:)
Skąd macie tyle dni urlopu? Ten z 2009roku też się jeszcze liczy?

Kolejny spacer zaliczony:) Mała dzisiaj grzeczna, więc jeszcze uda mi się zrobić obiad <wow> nawet sie nie spodziewałam:)

Do góry