reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiek,ale po cc tak jest,ze 4 tyg potrafi leciec z kuciapki :baffled:

zdec w koncu - koniec meczarnii :-)

kurde, a ja juz 4 dzien sie nie wyprózniam :szok: co robic????:confused:

tuchna gratulacje!!!

ewela28 może kefirek ci pomoże a jak nie to zapodaj sobie czopka glicerynowego :-)
mi w ciąży pomagał tylko i wyłącznie cheeseburger z maka za 3 zeta... efekt murowany

Witam :))

Zdec juz wkoncu ma Natalke , doczekala sie :tak:

U nas zaczely sie schodzic tlumy gosci :) wczoraj nawet nie dalam rady kompa wlaczyc, wszyscy mowili wpadniemy jak sie skoncza tlumy i tak prze 2 tyg byl spokoj bo kazdy myslam ze przetaczaja sie tlumy a byli tylko dziadkowie i moj brat a teraz te tlumy ruszyly :)

Emalia zadalas to samo pytanie ktore wpadlo mi do glowy, minely 3 tyg a u mnie dalej plamienia a nawet skrzepy raz mocniej raz slabiej czasem wkladki wystarczaja a czasem mnie zaleje. Poprzednim razem wydaje mi sie ze skonczylo sie okolo 2 tyg, robilam zalecane przez gina irygacje po tyg od porodu, teraz tez robilam nawet wczesniej

A ja wpadlam sie pochwalic Eryk pozbyl sie pepka :)) dla mnie to wielka ulga bo nastraszyli mnie w szpitalu ze mam uwazac na ten pepuszek zeby nic sie nie babralo bo on taki chudziutki i slabiutki. I tak 19 dnia znalazlam pepek w pieluszce :-D

agast wybaczam;-), mało się odzywam, mimo że regularnie czytam od listopada bodajże... Ale tutaj taka produkcja szła, że ciężko nadążyć z odpisywaniem.
Czy któraś z Was przed porodem miała twardnienia brzucha? Tzn. chodzi mi o to, że w sumie żadnych jakichś skurczów nie mam, tylko dzisiaj cały dzień mocno twardnieje mi brzuch u góry, a pobolewa lekko w dole.

mam pytaniie co u Kaj? nie czytalam 2 dni wiec moze cos pomijalam ale odezwala sie po tym wypadku chyba tylko jeszcze raz

reklama
hej dziewczyny :-D
Ja sie w koncu wyspalam :tak: Mąż dał w nocy małej butle więc ja tylko wstałam na 10 min zeby mleko odciągnąć bo już mnie cycki bolały i dalej spać więc można powiedzieć że spałam 7 godzin jednym ciągiem :-D później ja wstałam dać małej cyca i pospałyśmy ok 1,5 godzinki. Teraz podsypia u mnie na brzuchu :) bo chyba chciala sie poprzytulac :)
Poza tym dzisiaj kończymy 4 tygodnie :happy2: Jak ten czas leci.

Do góry