reklama
agast22
Fanka BB :)
Zdec urodziła Nareszcie ma już Natalkę przy sobie
Oj jak sie ciesze!!! Serdeczne gratulacje dla Zdec!!!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Czy dalej macie plamienia takie podobne do "okresowych"?
Tak, juz prawie 4 tydzien ;-)
Zdec urodziła Nareszcie ma już Natalkę przy sobie
W końcu. Przestanie marudzić, hihihi
Kasiek1983
Hej kochane. Chwilkę mnie nie było ale przez te upały nic mi się nie chce, no i mały bardziej nerwowy.
Widzę ,że u Zdec sie ruszyło. Trzymam kciuki. Oczywiści za wszystkie nierozpakowane też.
Mam pytanko do dziewczyn które już są ze trzy tyg po porodzie.
Czy dalej macie plamienia takie podobne do "okresowych"?
Ja jestem 2,5 tyg po porodzie i dalej plamie... jest to dziwne, bo powolutku się kolor zmienia... teraz jest taki brązowy ale czasami jest i mocno ciemno czerwony, no i oczywiście skrzepy krwi... dziś sprawdzałam i został mi tylko jeden szew!!! może dziś się wykruszy... jej!!!
Kurcze, ale fajnie że Zdec już urodziła... miałyśmy podobny termin i mi już jej szkoda było!!!
Chyba juz tylko stella i Agi78 zostały nierozpakowane ??
jeszcze ja, ale ja tu od niedawna, więc chyba nie bardzo się zaliczam do listy. Tak czy siak nadal w 2 paku i z megadołem...:-(
magdalena79
jeszcze ja, ale ja tu od niedawna, więc chyba nie bardzo się zaliczam do listy. Tak czy siak nadal w 2 paku i z megadołem...:-(
aqq na łam się to kwestia kilku dni lub nawet godzin, a będziesz także tuliła dzidzie;-):-)
reklama
aqq na łam się to kwestia kilku dni lub nawet godzin, a będziesz także tuliła dzidzie;-):-)
magdalena79 dzięki, coś mi mówi, że może to być jutro, ale jeśli do poniedziałku się nie rozpakuję to już nie mam nadziei, że samo się rozwinie, zresztą boję się takiego przenoszenia:-(