reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hejka z rana :-) przede wszystkim zdec gratki ogromne, wreszcie nareszcie !! :-D

ja też dziś wyspana, Mały co zjadł to zasypiał, zero kolki, zero czkawki,a wszystko za sprawą odciągniętgo pokarmu i podanego z butelki ! chyba całkowicie na to przejdę... wczoraj postanowiłam na próbę, bo Mały strasznie mi się zachłystuje pokarmem z piersi i co chwilę dusi :-(

ewela za tymi Twoimi avatarami nie da się nadążyć, co już do jednego się człowiek przyzwyczai, że to Ty,to zmiana;-)

aaa byłabym zapomniała. mój luby zamarzył o ciuszkach dla małego, czymś takim co byłoby i w rozmiarze taty i szkraba takie samo ;-) nie wiecie czy gdzieś w necie może jest jakiś sklep gdzie można coś dostać?

reklama
cytrusik super pomysl z tymi ciuchami, niestety nie wiem gdzie szukac

aqq takie twardnienie jest normalne, moze sie cos ruszylo

a mi wyskoczylo cos na rece, wyglada jak uczulenie ale jutro ide do dermatologa
cholera w te upaly musze w dlugim rekawie chodzic bo inaczej swedzi, poza tym musze uwazac z tym na Jasia

ewela wspolczuje ci tych problemow gastrycznych. najpierw bolal cie zoladek, teraz to

http://astroportal.pl/index.php?page=157 wrozba z dniami urodzin

Ostatnia edycja:
Czesc. Nie było mnie tu tydzien. Raczej nie nadorbie juz teraz zaległosci,choc musze przyznac nie ma ich az tak wiele,jak sie spodziewalam. Wiekszosc z nas zajete sa teraz maleństwami i dochodzeniem do siebie PO...;/
W piątek wrócilismy do domu. Filipk jest cudowny. Grzeczny,choc nocki sa narazie srednie. Duzo spi, ladnie je. w koncu dostalam pokarmu i od 4rano je juz tylko cyca :)
W szpitalu bylo koszmarnie. Mały jest zdrowy,ale nie ufam tamtejszym lekarzom i musze sprawdzic kilka rzeczy.
Gratuluje nowym mamusiom. 3mam kciuki za dwupaki. Wiem co przezywaja i zycze szybkiego rozwiazania.

hejus,zmienilam avatrara.bo dopiero teraz znalazlam na watku odpowiedni link do strony :zawstydzona/y:

ale goraco,ja pitole,a tu na plazke nie mozna nawet isc :-(

no ja nadal nie wyprozniona,ale dzis czopka zasadze sobie :szok: najwyzej mnie rozd....pi :szok:

przez te upały i mieszkanie w bloku mam przekichane, dobrze, że mogę z małym do rodziców podjechać, stoi sobie w wózeczku na tarasie abo w ogrodzie i ładnie śpi

a u nas w mieszkaniu to pobudka na cyca co pół godzinki niestety była

dziś w nocy spał ciągiem 5 godzin i musiałam go budzić na karmienie bo w jednej piersi miałam tyle mleka, że temperatura 38,7 mi się zrobiła

mały pociągnął cyca i od razu spadła do 36,6
ogólnie to daje radę z karmieniem, tylko ta jedna pierś się zawsze przepełnie, nie wiem co zrobic, ściągam w międzyczasie po trochu, przed karmieniem jak mały jeszcze śpi też, ale w nocy i tak masakra

Zdec GRATULUJEMY

zmykam, może sobie jakąś kawę mrożoną zapodam dla ochłody :-)

P.S. wiecie kiedy można zacząć nosić majtki poporodowe??

Witajcie po długiej przerwie
ale najważniejsze

30.06 o godz.21:10 przyszła na świat nasza córeczka Olivia urodziłam siłami natury

więcej napisze jak dotrzemy się w domu

pozdrawiamy serdecznie Marta i Olivka

reklama
Ja właśnie pożegnałam koleżanki z pracy, które przyszły z prezentem dla Jagódki :) Dostała karuzelke fishera Rainforest zgodnie z moim zamówieniem :):)
Syleplier, meg- wielkie gratulacje dla Was! Fajnie ze załapałyście sie na czerwiec jeszcze :)

Katarzynajanicka- chyba mozna od razu, ale nie wiem tego na pewno... Ja zaczelam jakis tydzien po porodzie, ale nie non stop i nie codziennie... Ostatnio wcale nie nosze bo mi w nich za gorąco...

Do góry