nietka
Zaciekawiona BB
a co pichcisz?czas robić obiadek :-)
co do wózka - ja mam po Oldze - Quinny Speedi SX
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co pichcisz?czas robić obiadek :-)
najważniejsze, że zamknięta ;-)nietka to super wynik
moja ostatnio miala 39 mm
a co pichcisz?
pychaplastry karkówki przekładane cebulą, zalane sosem ketchupowym i wszystko w piekarniczku- najszybsza w przygotowaniu potrawa na świecie
A ja juz uciekam sie dotleniac, piekne slonce za oknem trzeba skorzystac z okazji
:-) milego dnia!!
Ja też mam mały problem z moim mężem, tylko zamiast wychodzić umie cały dzien i wieczór siedzieć i grać na kompie. Na szczescie zdaje sobie sprawe, ze od czerwca juz tak nie bedzie
Ale mam chcice na pączka...zaraz chyba wyślę męża do sklepu W miedzyczasie przygotuje obiadek, dzisiaj spagethi bolognese
ooo mniam a co do tego sosu?plastry karkówki przekładane cebulą, zalane sosem ketchupowym i wszystko w piekarniczku- najszybsza w przygotowaniu potrawa na świecie