reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
plastry karkówki przekładane cebulą, zalane sosem ketchupowym i wszystko w piekarniczku- najszybsza w przygotowaniu potrawa na świecie
pycha :tak:

Co do wozka to jakbysmy mieli kupowac gondole to bylaby wlasnie w stylu Roana albo tych co kpi wybrala :tak:

A ja juz uciekam sie dotleniac, piekne slonce za oknem trzeba skorzystac z okazji
:-) milego dnia!!

Dzieki wszystkim dziewczynom, które wczoraj mi doradziły w sprawie cisnienia - duuuuzo picia i lezenie pomoglo :)

Zdec - wszystkiego, wszystkiego naj, naj, naj :)Przede wszystkim zebys w czerwcu była baaardzo szcześliwa ze swojej zdrowej córeczki :)

Ja też mam mały problem z moim mężem, tylko zamiast wychodzić umie cały dzien i wieczór siedzieć i grać na kompie. Na szczescie zdaje sobie sprawe, ze od czerwca juz tak nie bedzie :p

Ale mam chcice na pączka...zaraz chyba wyślę męża do sklepu :p W miedzyczasie przygotuje obiadek, dzisiaj spagethi bolognese :)

Ja też mam mały problem z moim mężem, tylko zamiast wychodzić umie cały dzien i wieczór siedzieć i grać na kompie. Na szczescie zdaje sobie sprawe, ze od czerwca juz tak nie bedzie :p

Ale mam chcice na pączka...zaraz chyba wyślę męża do sklepu :p W miedzyczasie przygotuje obiadek, dzisiaj spagethi bolognese :)

Mój też każdą wolną chwilę na konsoli gra ;-)

A u nas na obiadek lasagne :-D Własnie idę wyciągać bo się już zrobiło i pachnie w całym domku :-D:-D

reklama
nietka-ja dla córci miałam też quinny ale buzz no i niestety sprzedałam teraz myśle o mutsy transporter albo abc -design 4 tec.

Właśnie dzwoniłam do koleżanki zaczeła rodzić i jest w szpitalu płacze mi w słuchawke że już nie wytrzymuje tych bóli biedna a to dopiero się zaczyna bo nawet szyjka zamknięta ona pyta mnie jak wytrzymałam bez znieczulenia bo ona już chce a mówią jej że za wcześnie i trzeba poczekać na większe bóle ojojoj niedługo nas to czeka:baffled:

Do góry