Dziewczyny Was też wieczorem a czasem w ciągu dnia boli kręgosłup?? Mnie ostatnio bolą plecy zwłaszcza jak się kładę spać ale ból promieniuje po prawie całym kręgosłupie nie tylko w dolnej części. To tak jak bym przez cały dzień robiła coś w skłonie, np plewiła czy truskawki zbierała, okropne.
Jakie to były tabletki na ból gardła dla ciężarnych???
Mnie na szczęście plecy nie bolą, ale wiem , że w ciąży mogą się pojawić - w końcu nosimy mały słodki, ale ciężar:-) Co do tabletek na gardło to bezpieczne jest tantum verde.
Z tego co kojarzę to mieszkasz w domku? Jak tak to są takie bakterie w saszetkach, które nieźle działają na udrażnianie odpływów i rur, ale nie pamietam niestety nazwy :-( możesz sobie w necie poszukać
Myślałam, że te bakterie są raczej do likwidowania zapachu itp - ale dzięki za podpowiedź, na pewno poszukam.
izia_tcz - niestety sporo wciąż jest oszustów na allegro
Zadzwoń , zagroź policją a jak nie pomoże to faktycznie pozostaje zgłoszenie na policję i zgłoszenie allegro - oni maja z tego co wiem jakieś ubezpieczenie transakcji i zwracają do jakiejś kwoty pieniądze, ale musisz mieć zgłoszenie o popełnieniu przestępstwa
Agi78 - Bezpiecznego lotu na Wyspy!!! Świetnego masz ojca - skoro teraz tak szeleje za wnukiem/czką to co będzie po narodzinach
paula24211 - ja tam się nie dziwie Twoim koleżankom, jak sie jest studentem trzeba wykorzystywać każdą możliwą okazję;-)Pewnie dziewczyny liczą na to ze jak będziesz przedstawiać prace z brzuszkiem to lepsza ocena będzie ;-)Ale mnieładnie z ich strony, że postawiły Cie przed faktem dokonanym, a nie próbowały tego ustalić wcześniej
Witajcie dziewczyny,
Dobrze że nie napisałyście za dużo w weekend:-) My dopiero wróciliśmy ze od rodziców i jestem tak wyczerpana, że zaraz idę spać.
Zauważyłam też że jak więcej chodzę to mi więcej ścieka ciemnej starej krwi:-(
Dobrze, że ciemna i stara - znaczy co nic nowego nie przybywa. Może jakiś krwiak sie ciągle opróżnia. Kiedy masz kontrolę?
Dziewczyny, ale dziś miałam sen
w zasadzie to miałam dwa ale ten drugi już mi się zatarł za to ten pierwszy był taki realny że masakra. Śniło mi się że miałam szybki i łatwy poród i byłoby wszystko ok gdyby nie to że urodziłam trojaczki :-) dwóch chłopców i jedną dziewczynkę
Jeden chłopiec miał podejrzenie zespołu Downa ale mnie i tak najbardziej interesowało jakim cudem lekarz do końca nie widział dwóch pozostałych maluchów na USG :-) Co do trojaczków to na pewno się nie spełni, prawda???? I że chory też nie będzie w końcu sny się nie spełniają :-) Chociaż ten początek o szybkim i łatwym porodzie mógłby być proroczy :-) ale ja niezdecydowana jestem
Powiem Wam że czasem tak się może zdarzyć
Koleżanka szwagierki chciała bardzo mieć dziecko - JEDNO. W końcu zaszła w ciążę, cieszyła się bardzo do 14 tyg - okazało się, ze bliźniaki. Z lekka załamana zaczęła się skarżyć rodzince, a oni do niej - nie narzekaj, zawsze mogą być jeszcze trojaczki!!! Poszła na USG połówkowe, a tam gin jej mówi - przyjdzie pani do mnie na USG 3D/4D bo wydaje mi się, że ja tam piątą nóżkę widzę
I faktycznie
trojaczki.
Ale
anecznik nie przejmuj się - sny często wróżą na opak
na pewno urodzisz zdrowego dzidziusia!