reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Krakowianka ostatnio aktywna była 19.01
Agnieszka 17.01
Może niedługo obie się odezwą. Oby. Napisałam wiadomośćdo Krakowianki na PW.

dzień dobry
no tak tylko się weekend skończył, a Wy znowu produkujecie strony jak oszalałe:-):-D

EWUS życzę Ci wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, siły i wytrwałości no i może jeszcze,żeby druga dzidzia okazała się dziewczynką to będziesz miała odrazu komplecik !!!:-):-D

A wiecie co mi się przed chwilą przytrafiło??

Wchodzę na konto bankowe i patrzę coś ZUS przysłał.
Ale jakaś taka kwota dziwna, ni to moja wypłata ni to moja renta rodzinna.
I się tak zastanawiam, bo może to jest wypłata za grudzień, tylko wychodziło by z tego że z pracy mi za dużo zapłacili.:-):-):-)
Pewnie się wszystko wyjaśni, bo to jakiś tysiąc złotych nie wiadomo skąd:-):-)
Ale chwilowo się cieszę:-):-):-):-)

Mam pytanie w związku z tym do dziewczyn które dostały już wypłatę świadczenia za L4 z ZUS, czy jest szansa żebyście mi podały co ZUS wam pisze w treści przelewu. Taki ciąg cyferek. Bo kurcze coś dziwnego:):)

reklama
Ewus – Wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO. Życzę Ci przede wszystkim już samych radosnych chwil, aby dni do rozwiązania wypełnione były promieniami słonecznymi i wsparciem najbliższych a przyjście na świat Twoich cudownych, zdrowych maleństw ukoiło Twoje serduszko.

Mam też do Was pytanko. O co chodzi z tym połówkowym USG??? Czy ono się różni od pozostałych???:confused::confused::confused:

Do góry