reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
sealet jesli chodzi o odraznianie rur,to dobry jest np Kret. bo jest tani i dobry.. tylkko kurcze trzeba uwazac jak sie go uzywa - jak sie go za duzo wsypie i poleje woda,to unosi sie taki gaz,ktory niezle podraznia . nie wiem czy o to bylo pytanie,ale pozwolilam dodac cos od siebie;p

Witam dziewczyny z rana :-D dziś poniedziałek, więc pewnie ruch po weekendzie się zacznie :-) Sporo spraw dziś mam do załatwienia i pewnie za często nie będę wpadać.
Ewuś - wszystkiego najlepszego dużo zdrowia dla Ciebie i Twoich skarbów, szczęścia, aby los był dla Ciebie łaskawy, spełnienia każdego dużego i małego marzenia, sto, a nawet dwieście lat życia!!!

dzien dobry wszystkim mamusiom
widze ze same pozytywne emocje:-)

ewus, do pomocy na pewno wszystkie jestesmy gotowe:tak:

sto lat, pomyslnosci, Milosci takiej przez duuuuuuze M! zdrowia dlka Ciebie i twoich maluszkow i wszystkiego co miesci sie w slowie szczescie

Dzień dobry!
Ewuś - i ja dołączam się do życzeń - sto lat, spokojnej ciązy i spełnienia wszystkich marzeń:-)
Ewuś, Cobra - doczytałam się Waszych opisów sytuacji i aż trudno mi uwierzyć, że tak można postąpić - dużo siły Wam życzę:sorry2:

ja miałam jechać dziś na spotkanie z koleżanką, ale taki mróz, że zadzwoniłam i przełożyłam - skoro nie muszę to nie wychodzę;-) tym bardziej, ze jakiś kaszel mnie łapie - mam nadzieje, że to wpływ kaloryferów a nie jakaś choroba:szok: tym bardziej, że jutro musze zrobić badania a w środe mam usg rozwojowe

Dziewczyny - czy macie jakieś wieści od Krakowianki i Agnieszki - dziś się obudziłam i od rana mi chodza po głowie????:sorry2:

Andzia_S nie ma ich na naszej klasie? w naszej paczce?moze tam beda dostepne,albo chociaz wiadomosc by przeczytaly,a moze nr tel jest;p

EWUS------Wszystkiego naj naj naj lepszego!!!!!!!

Witajcie:-)
ewus-wspołczuję!Jestem przekonana,ze gdzieś czeka na Ciebie i Twoje malenstwa druga połowka:-)Ja rozwodziłam się 2 razy.I trafiłam na faceta który zaopiekował się mną i moją czwóreczką dzieci.Jestesmy juz piąty rok razem i czekamy na nasze maleństwo;-)
Podpisuję się pod słowami zdec!
Cobra-
brak mi słów:no:Działaj jak najszybciej.Twój mąż nie musi wiedzieć o rozdzielności!Radzę jak dziewczyny wysupłać te parę stówek i udaćsie po rozdzielność .To jest okradanie rodziny.Mój drugi mąż też nas okradał,może w inny sposób-chodził do domów publicznych:wściekła/y:Rozwiodłam się a moja była teściowa oczywiście mnie obwiniła mówiąc--jakbyś mu dawała to by tam nie chodził:shocked2:Było mi bd przykro,wiem jak Ty się czujesz:no:Zyczę wytrwałości.
Moja 9 letnia Rozalia codziennie wsłu****e sie w brzuszek ale ciągle stwierdza ze śpi słodko chociaż ja czuję ruchy.Widocznie są jeszcze za słabe,zeby ona i A je wyczuli:-DSuper ze Wszym dzieciaczkom i facetom juz sie udało .to musi byc fantastyczne widziec ich uśmiech na twarzach.
Okłady z kapusty są rewelacyjne,po zatorze nie ma śladu,ból minoł jak za dotknieciem czarodziejskiej różczki!Polecam w razie WU:tak:
Tom się rozpisałam;) Miłego dnia zyczę udanych wizyt i czekam na wieści:-)
Przepraszam za pominięcia niektórych postów ale ledwo ogarnęłam tyle tego naprodukowałyście:-DSzkoda ze ustaw w sejmie tak szybko nie produkują:p

Witam w mrożny poranek a może już raczej przedpołudnie!
ewus-wszystkiego naj naj naj spełnienia najskrytrzych marzeń żebyś dała rade i przetrwała wszystkie problemy!jak coś równierz dołącze się do pomocy.

Właśnie też myślałam o krakowiance i Agnieszce długo się nie odzywają:-(

reklama
:-)
ewus wszystkiego najlepszego, sto lat i przede wszystkim zdrowych dzieciaczków :-)
u mnie dziś -22 rano a teraz -18 ale piękne słoneczko świeci :-D

Do góry