reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamoot, przecież w rodzinie artyści to i dzieciaki musiały odziedziczyć takie zdolności. Gratulacje!!!
I jak tam? Dojechaliście szczęśliwie?
Mieliśmy intensywny weekend, bo basen z dzieciakami, wypad pod Tarnów na szkolenie z agility, ale nie z Babą, tylko popatrzęć i porobić zdjęcia. Poza tym była ładna pogoda więc staraliśmy się dużo czasu spędzać poza domem:tak:Och jak ja kocham wiosnę!

reklama
My tez mamy dosc intensywny weekend za soba ale niestety bardziej domowy...bo trzeba sie bylo wkoncu zabrac za ogrod.... przycinanie, grabienie, pielenie, planowanie.... Popoludniami za to nadrabialismy zabawianie dzieciakow:-)

Kasia wrzuc fotki... bo pewnie masz mase z baba i innymi fajnymi psiakami:-)

Mamoot gratulacje dla chlopcow... ciekawa jestem recytacji. Moi by sie w zyciunie zakwalifikowali...wstydliwosc i brak pamieci.... wiersze i piosenki w drugim glosie spiewaja - pani najpierw a z sekundowym opoznieniem moje dzieci:-)
No i jak tam Zakopane?

Mamoot czekamy na relacje?

u nas tez bylo mega intensywnie w weekend. Wybralismy sie ze znajomymi (calymi rodzinami na 7 samochodow:) do Peak District - do Parku Narodowego...grilowalismy (Gracus zostal z moimi rodzicami) bylo super! zbieram zdjecia, moje znajomych i poznbiej wrzuce.

U nas byl soacer po Berlinie :) jedzenie w knajpce a potem lody :) To w niedziele...a w sobote byl grill i ognicko ...Coprawda nie na 7 aut ,a na jedno bo blismy tylko z moim bratem ale bylo wesolo i smacznie ;) A w niedziele wyjezdzam teraz do Polski...Najpierw jade ja z Noemi...Pozniej w piatek dojedzie moj brat z adamem...w poniedzialek powrot ;)

A ja na weekend wybieram sie w Świetokrzyskie:-D troche do rodziny i troche do przyjaciół.

A w weekend mielismy akcję wypalanie traw jakis dekiel podpalił nam koło domu i mało chata nam nie spłoneła gasili na 4 wozy strażackie.

Ludzie nie mają za grosz wyobraźni:angry::wściekła/y::no: Dobrze Sylwia, że nic sie u Was nie zajęło
Kurcze ale teraz jest wietrzna pogoda. Gdyby nie ten wiatr to byłoby całkiem cieplutko

reklama
Do góry