reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Zosiu sto lat!!!!!! I od nas przyjmij moc buziaków.

Mamoot super, że wyjazd się udał. Dzieci szybko się uczą. Ala również ruszyła na rowerku. Jeździ na rowerze Oli z zeszłego sezonu.

reklama
Ja w imieniu Zosi dziekuje serdecznie za zyczenia:-)

No i znow tylko na chwilke sie odmeldowuje bo jutro ruszamy do Francji na spotkanie z cala rodzinka meza. Wracamy w poniedzialek w nocy. Tak wiec kochane dziewczeta juz teraz wam zycze zdrowych i spokojnych swiat Wielkanocnych. Wypoczywajcie w gronie rodzinnym i nie objadajcie sie duzo;-)
A tym co sie beda raczyc mazurkami.... zazdroszcze.... naprawde. Tak bym sobie skosztowala z checia.....

Cicha dzięki za życzenia. Tobie też życzę zdrowych i pogodnych Swiąt Wielkanocnych.

Mamoot, żałuj, że nie widziałaś mojej miny jak zobaczyłam Alę pedałującą na Oli rowerze. Byłam w lekkim szoku, zwłaszcza że poszli do piwnicy po rowerek tkzw. kot dla dzieci 1-2 a tu taka niespodzianka. Ona jest bardzo silna i wysoka.

[FONT=garamond, serif]Radości, spokoju, pogody ducha; smacznego święconego, mokrego Dyngusa! Wszystkiego najlepszego w te Święta![/FONT][FONT=garamond, serif]Kasia z Rodziną[/FONT]

Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca,
szczerbatego barana,
co beczy od rana,
pisanek w koszyku
oraz mokrego ubrania w dzień polewania

życzy rodzina P.

Dziewczyny dla Was i Waszych rodzin spokojnej rodzinnej i ciepłej atmosfery świątecznej!!!
dziekujemy za życzenia wirtualne i pocztowe (Kasiu:))!!!
mi padł komp calkiem wczoraj rano - normalnie stres na maksa bo mnóstwo ważnych rzeczy do pracy...na razie w trakcie reanimacji, wygląda że będzie dobrze...mam nadzieję:)

reklama
Dziewczynki jak tam po świętach? Ja dziś w pracy byłam jak śnięta ryba - chyba ciśnienie było niskie... Zero energii. Na szczęście w miarę szybko minęło. No i pogoda w końcu się poprawia. W niedzielę była niezła masakra z temperaturą - oscylowało koło 0 i na dodatek porywisty wiatr. W poniedziałek znacznie lepiej, bo 5 stopni no ale cudne słoneczko. Dziś już całkiem znośnie, tylko rano jeszcze zimno.

Do góry