reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
dzięki dziewczynki :-)

Pati ja była w Makarskiej i było fajnie :-) blisko do różnych miejsc do zwiedzania i dużo ludzi
jak byłam drugi raz to pojechaliśmy dalej do Czarno Góry - do Budy, a wracając dziwnym trafem znów wylądaowaliśmy w Makarskiej :-)

Pati raz byłam w miasteczku Biograd na moru a drugi raz na wyspie Hvar - polecam Hvar na całej wyspie niesamowicie pachnie lawendą cudo;p, są duże możliwości żeby wynająć łódkę czy zagłówkę i popływać ponurkować.
W Biogradzie mieliśmy wynajęty apartament w centrum fajny z tarasem itp a na Hvarze taki bungalow tu załatwialiśmy przez biuro TUI ale mnóstwo jest fajnych ofert, my nie szukaliśmy hotelu tylko właśnie spanie wszędzie tam były kuchnie itp, jedliśmy głównie na mieście bo ceny sa ok, ale czasem coś gotowaliśmy.

Dzieki za namiary...popatrzymy pozniej :)

No my chyba zeby pojsc na kompromis pojedziemy na 3-4 dni w nowe miejsce i na tyle samo gdzies w to w ktorym bylismy :) slynna Zerce.. tam ammy sprawdzony apartament...wlasnie z tarasem,dwie sypialnie i salon... ceny super i plaze bardzo fajne-malo ludzi...tylko jak ta slynna impreza 5-dniowa jest wtedy tam ludzie z calego swiata sie zjezdzaja...

Fusik- to zapraszamy start g.15 :D- niedziela;)

nam tydz zostanie po powrocie z PL...i tez myslimy by jeszcze moze gdzies wyskoczyc...o wyspie Hvar - slyszalam, ze jest przepieknie!

Fusik zdrowka!

Ja o wakacjach nawet nie chce myslec...znow zaczyna sie sezon cyganski i nawet nie wiem jak to wszystko pogodzic i poorganizowac. Wstepne ustalenia i plany juz mamy ale teraz trzeba to podopinac...a to malo przyjemne zajecie.

reklama
No własnie Cicha, gdzie tym razem? :-)

Zaliczyłam dziś pierwszy samodzielny spacer z trójką :-) Chłopcy na rowerach, a Isia w chuscie. Było git! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry