reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

tak zgodze się że chusta jest rewelacyjna !!!! ja do dzisiaj nosze małą - fakt troche cieżej :-) ale za to ręce wolne i jak musze jechać np tramwajem jest nieoceniona ...

reklama
um. sie dzis do lekarza do kontroli z moimi rekami i Gracunia pepuszkiem (mial lekko zaczerwieniony w srodku)- wizyta w czw. za tydz:)

Duska od pon. ma 2 tygodnie wakacji:):) polecialabym moze do PL...ale z dwojka, sama...juz poczekamy do lipca i cala banda ruszamy:)
teraz juz zaplanowalam - basen co 2 dzien:D hahah

Mi dzis mala obudzila sie jakas taka osowiala...zwymiotowala ladnie na moja koldre,,,troche sie przestraszylam i pojechalysmy do lekarza...ogolnie okay...troche gardlo zaczerwienione...dwa dni temu miala goraczke...dzis tez jakas ciepla... mamy obserwowac...ale do pon.ma byc w domu... na chwie obecna troche sily odzyskala...pogralysmy w memory...teraz nawet apetyt dopisuje...bo do 13:00 nie chciala NIC.. tylko tulila sie...i ledwo na nogach stala..

u nas bylo dosc podobnie- w niedziele Duska byla jakas osowiala, w dzien jak nigdy spala...w poniedzialek jednak poszla do szkoly, ale odebralam juz ja rozpalona, nic nie zjadla, nie chciala po na plac zabaw(a to juz pierwszy powazny objaw;) mowila, ze brzuch ja boli i w nocy goraczkowala(jak pisalam majaczyla, ze widzi snake;/...zostala we wtorek w domu- paracetamol, wit., rosol i juz od srody jest ok:):)

wiec Noemi- i Ty kochana sie nie poddawaj!!!!:***********

Noemi zdrówka!
Byliśmy dziś na dniu mamy i taty w przedszkolu. Ech, mogłabym codziennie chodzić i oglądać te słodkie jeszcze sepleniące dzieciaki ;-) Miki ładnie swój wiersz powiedział, powaga oczywiście była ;-) tatuś dostał laurkę a ja kwiatuszka w doniczce.

Mamoot, powiedz mi jak trzyma się eustema? Byłam ostatnio na giełdzie kwiatwej i widziałam te cuda, ale zawahałam się, bo nie pamiętam ile wytrzymują w wazonie a kupowałam kwiaty dla naszych mam...

Dziewczynki jutro wybywamy do Pragi! Do usłyszenia w niedzielę albo w poniedziałek

Miłego weekendu w Pradze Kasia;) my moze za 2 tygodnie wybierzemy sie do Wiednia na Prater zaszalec na karuzelach i troche powłóczyc sie po Wiedniu podobno cudne miasto a ja byłam tam ostatni raz w ogólniaku i niespecjalnie pamietam.

Noemi mam nadzieje ze juz dobrze Wojtek tez ciaga nosem a wczoraj rozciął nogę i była akcja z bandażowaniem odkazaniem itp Dzisiaj do przedszkola musiałam "ogromną ranę wojenną" zakleić plastrem 3 razy wiekszym niz potrzeba:tak:

Dzieki dziewczyny-dzis juz mam gadule na obrotach :-D
za to zasmarkanego ,z bolacym gardlem Adasia....juz widze co to bede miala ;-) Chory facet samo zlo :-D

No wieden piekny jest...nie bylam ale z opowiesci znajomych naszych ktorzy bylo w tamtym roku na kilka dni i z ich foto-relacji :)

reklama
Nie wiem czy Wam juz pisalam-bo na niemcowych sie udzielam i czasami juz nie wiem co komu gadam :-D
No wiec na 30-stke mojej kumpeli tutaj _Marty zarezerwowalam dzis na 02.07 ten totel dla nas na weekend Hotel Szczecin - Park Hotel - Hotele w Szczecinie, konferencje Szczecin
wyjezdzamy w sobote z rana...beda zakupy,kino,dobre jedzonki,Spa,moze jakas imprezka ;) Juz sie doczekac nie mogeeeee :)

Do góry