reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Super hotel oby tylko zabawa była udana.

W Wiedniu byliśmy ale tylko na Praterze jak wrcalismy z Włoch z rejsu i stąd ten pomysł i ochota na Wiedeń.

reklama
Mamoot, powiedz mi jak trzyma się eustema?

Tydzień do dwóch. Obcinasz to, co więdnie, a dalsze kwiatki się rozwijają.
Baw się dobrze w Pradze - zazdroszczę :-)

Ja w Wiedniu byłam kilka razy przejazdem i raz na kilka godzin. Trzeba by powtórzyć.

Pati, hotel wygląda świetnie :-)

pamietam:)
super!

u mnaie byl zsalony weekend- praca, impreza urodzinowa - po tym wszystkim dopiero wstalam!!! az w glowie huczy- mam mnostwo pieknych zdjec! niech tylko ogarne sie, moja chate po i wklejam!:D

I ja się witam po weekendzie. Ale było super. Dzieciaki kocham nad zycie, ale nie powiem, miło było odpocząć :-) Praga piękna, godna polecenia.

Wlasnie pieke ciasto czekoladowe.,..potem bede polewac to czekolada mleczna ,na to rozne posypki :) a na koniec swieczki :) to bedzie na jutro do przedszkola dla mlodej grupy... musze jeszcze podzielic paczuszki ze slodyczami dla calej grupy bo tu taki zwyczaj ze jak dziecko ma urodziny to obdarowuje tez czyms gosci swoich :9 mloda wczoraj dostala taka paczuszke z kolorowymi szklanymi kulkami,slodycze,malenki plyn do kapieliw ksztalcie kaczuszki,kilka naklejek-slodko..a wieczorem wpadaja nasi znajomi wiec zrobilam zupe rybna z owocami morza,do tego beda bagietki,moze zapiekana fete zrobie no i kista piwa sie chlodzi :-) jak mloda pojdzie spac to rodzice beda sie bawic ;)

A ja popełniłam dzis tort dla Stasia (biszkopt ze śmietankowo-truskawkowa masą). Jutro wieczorem bedzie dmuchac 3 świeczki :-)

Kasiu, a na jakieś fotki z Pragi mozna liczyć? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry