reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sumko kuruj sie..i rozmawial codziennie z maluszkiem zeby jeszcze poczekal w brzuszku...
ja sie dzisiaj obudzialm ze starsznym bolem gardla..i juz mailam wizje zapalenia oskrzeli-bo ja od razu lapie...i kaszlu z rana po cesarce...tragedia!!
ale na szczescie przeszlo...
bede na wszelki wypadek pic dzisiaj duzo wody z miodem albo sokime malinowym na cieplo:))

reklama
Witajcie kochane! Muszę się wam pochwalić!!!! Skończyłam studia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś zdałam ostatni egzamin!!!!! Tylko zbiorę podpisy w indeksie i składam podanie o pozwolenie na niepełne wykonywanie zawodu lekarza!! (pełne za rok po zdaniu LEPu) HHHHHHHUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA.
Gratuluję wszystkim rozdwojonym. Trzymam kciuki za cesarki i porody. U mnie już b. ciężko. Mała ma 3 kilo i okropnie szaleje w brzuchu. No ale przekroczyłam magiczną datę po której poród jest "w terminie" więc spokojnie czekam na rozwój wydarzeń. Całuję was serdecznie. Teraz będę zaglądać częściej, bo już nie musze leżeć odłogiem w łóżku ;D

Gratulacje Nemezis!!!!!Zdolniacha z Ciebie:))))) :) :) :) :)
Ja sie oszczedzam do konca 38 tygodnia:))- czyli jeszcze tydzien...dzisaj lezakowanie mam, bo brzszek twardy cos...
a pozniej mam nadzieje ze bedzie zaraz cesarka:))) :) :)

u mnie coś dziwnie działa ten suwaczek, bo jestem w 38 tyg i 2 dni. Ale nie powiem żebym też szalała. Brzuch mi na to nie pozwala ;) Mam nadzieję jednak że mała nie będzie strasznie zwlekać, bo mam coraz mniej siły

Nemezis gratulacje !!!!! Sama zdawałam egzamin w terminie porodu i wiem jak to fajnie jak się już ma luzik !!!!!

a ja mam jutro egzamin.......okropnosc, juz sie uczylam duzo, ale pierwszy raz malego zostawie samego i sie zastanawiam czy da sie nakarmic przed wyjsciem no i czy sie skupie na egzaminie
ale co tam, dam rade ;D

Agataje uważaj, bo ja jak sobie przypomniałam w szkole o maluszku to dostałam na zawołanie takiego mlekotoku, że bluzka była cała mokra ;D ;D ;D ;D No i oczywiście powodzenia - Nie dziękuj ;D

reklama
Do góry