reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Cześć czerwcóweczki, czy mi się wydaje, czy głuszek jakoś nam zamilkł? Mam wrażenie,że chyba nareszcie ujrzymy to najbardziej wyczekiwane dziecię na BB

Też dzis o tym myślałam ;) a więc Głuszek - Marysiu :) trzymamy mocno zaciśnięte piątaski!!!

zamilkł..... bo idzie dziś do tego szpitala.....

Wszystkim wam dziękuje za miłe i cieple słowa. Bardzo mi pomogłyście w tych ostatnich dniach. Na mjaówkach na pewno pojawi się informacja co ze mną. Natomiast moze być i tak wrócę dziś z tego szpitala bo jesli mnie będą chcieli tylko położyć u mam czekac aż samo się zacznie to wolę jechać i czekac w domu i tylko jeżdzic coddziennie na ktg.... Ale jeśli zdecydują się na indukcje - to zostaje................
Buziaki

Trzymam mocno kciuki, Głuszku!!

Cokolwiek będzie, czy zostaniesz w szpitalu, czy wrócisz, z każdą minutą jesteś bliżej swojej Marysi!! I tylko o tym myśl!!

Wracaj szybko ze zdjęciami!! :) I opowieścią z porodu!!

reklama
Dziewczyny, czy któraś ma jakieś informacje o Głuszku?? Ona dalej podwójna, czy już szczęśliwa mamusia z Marysią w objęciach?? Patrzyłam na majówkach, ale nie widzę żadnych wieści... Wiecie coś może???

Do góry