reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Troche jeszcze za wczesnie , ona dzis poszla do szpitala wiec albo jej wywolaja na starcie albo troche potrzymaja...chociaz kto wie , ja jej zycze zeby jak najszybciej ;)

to samo pomyslalam wlasnie, ze chyba wszytkie pojechaly rodzic..
nie widze sumki dzisiaj, czyzby?!!!???
i zostane sama, tak jak mowilam...buuuuu
Dziewczyny piszcie!!!
ja sie wlasnie zdrzemnelam...ale mi sie dobrez spalo jak padal deszczyk...... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

hej dziewczyny, doczekacie sie :D
ale wiem, ze te ostatnie tygodnie sie wloka w nieskonczonosc i ma sie na liczniczku jeszcze 5 dni, a sie wydaje jakby piec lat hehe ;)
glaszczcie brzuszki, potem beda bolace tyleczki ;D no ale moj juz powoli sie zagoil i moze jeszcze w spodnie sie nie mieszcze, ale codziennie wkladam inna spodniczke :D :D :D
jak milo nosic normalne rzeczy zamiast dwoch par sponi w kolko ;D
niedlugo zaszaleje i wloze OBCASY ;D bo nogi juz nie bola od chodzenia, a sa takie chudzinki, ze nie moge sie napatrzec ;) tylko lapki jeszcze troche spuchniete....

Ja to na liczniku mam już dziś!! A na karcie ciąży jestem 3 dni po terminie!! I nic!!!!!

No i muszę czekać...

Miałam iść na wywołanie w piątek, ale postanowiłam iść dopiero w poniedziałek - dam mojej Małej szanse na wyjście w weekend :) No, chyba, że wcześniej sama się urodzi :) OBY!!!

Bo będę się, jak Głuszek, do lipcówek przenosić :))

ja mam jeszcze sporo na liczniku ale tez sie nie moge doczekac...szczegolnie jak ogladam slodkie zdjecia czerwcowych maluszkow:)))
Agatatje jak super ze juz swoje ciuchy mozesz nosic...ja sie wybieram na zakupy po porodzie, bo szafa pusta.....
a ciazowych portek tez juz mam dosc....
obcasiki kusza..mam super letnie buciki na obcasie...juz niedlugo je zaloze:))))))

AniuS - do piatku jeszcze daleko, do poniedzialku jeszcze dalej...na pewno sie uda:)))))))

Czesć dziewczynki ;D no ja nadal w duopaku tylko dopadło mnie jakieś okropne przeziębienie i cała jestem rozbita. Katar, kaszel, ból gardła i ogólnie brak sił, więc nawet jakby maluch pchał się na świat to nie mam siły go urodzić i już. Musi poczekać aż się mamusia podleczy. Swoją drogą to coś czuję, że pomogły mi w tym trochę lody, które ostatnio zajadałam wiaderkami ;D ;D ;D Ale nic to pogadałam z brzuszkiem i wstępnie się zgodził jeszcze tydzień poczekać ;D ;D ;D
Zobaczymy, czy dotrzyma słowa

reklama
Wiem, Sumko, co przeżywasz, bo ja przeziębienie przepędziłam dopiero tydzień temu. A też miałam czarne wizje co do porodu. I bałam się, że zarażę Maleństwo. Tylko chyba za bardzo Olę przekonywałam do siedzenia w brzuszku, bo teraz wcale wyjść nie chce :p

Do góry