reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

to nieciekaweie...wspolczuje wszystkim ludziom...mam nadzieje ze ludzie w tych ciezkich chwilach sobie pomagaja a nie jak niektorzy bochenek chleba za 10 zl sprzedawali...

reklama
musze sobie aparat pozyczyć i powystawiac co nieco na aukcjach na allegro bo mam sporo rzeczy których nie potrzebuje. i do tej szafy musze się wdrożyc.

Strasznie nie lubię wystawiać rzeczy na Allegro, tzn. nie chce mi się. Tyle z tym roboty, że szok. Podziwiam tych co im sie chce ;-)

sylka to moze i ode mnie bys wziela. Ja mam fotki porobione, posegregowane a wystawiac sie ie chce Bugaboo juz 2 lata czeka...i sie starzeje i traci na wartosci a ja jakos sie zabrac nie moge ..wiecznie mi czasu brakuje. Tylko na zakupy wystarcza ;-)

Strasznie nie lubię wystawiać rzeczy na Allegro, tzn. nie chce mi się. Tyle z tym roboty, że szok. Podziwiam tych co im sie chce ;-)

Kasia mam to samo już chyba z 1000 rzeczy Sandry czeka na wystawienie
pakuje tylko do walizki i czekam na czasy kiedy mi się zachce

O rany, ja też tego nie lubię robić. Rzeczy po Ali mam sporo. Muszę poszukać jakiejś samotnej mamy,bądź innej istoty która wzięła by te nasze ubranka. Są noszone przez obydwie dziewczynki, stan dobry. Oj gromadzi się tego. A Wy co robicie z za małymi ubrankami, (oprócz wystawiania na allegro)?

Ja wystawiam a raczej zamierzam wystawic tylko to co nie pojdzie w ludzi (mam mlodsza panne i chlopaka w rodzinie wiec jest komu oddac:-)) albo takie moje szalenstwa cenowe tzn. ciuszki naprawde dobre/drogie. A na razie i tak wsio lezy i czeka na te lepsze czasy.

reklama
Do góry