reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
też już mam dosyć tego deszczu, wszędzie takie kałuże że nie ma jak przejść, zimno, normalnie dziś już kaloryfery odkręciłam, i jak mi zimno to wciąż głodna jestem, ehh do dupy,
miało być ciepło, miałam spacerować po parku i chudnąć :/ ;)

U nas na wyjeździe sporo padało, ale wyjeżdżając z Węgier nie wiedziałam, że całe Węgry i Słowacja zalana. Dobrze, że udało nam się wrócić, bo byłoby wesoło. A i tak droga powrotna była cieżka, bo jechaliśmy 11 godzin w deszczu.
I tylko myślałam co u Sylwii i Kasi. Niewesoło się zrobiło.

Budapeszt zrobił na mnie bardzo miłe wrażenie. Piękne miasto, wielkie kamienice, choć jednak maja tam sporo do odnowienia. Byłam już wcześniej na Węgrzech, ale nadal niesamowite wrażenie na mnie robi kompletna niezrozumiałość węgierskiego. No i Węgrzy raczej kiepsko sie porozumiewają w innych językach. Do tego oznaczenia głównie po węgiersku i wyjazd robi się bardzo egzotyczny :-)
Troche za mało się wymoczyłam w termach. Możnaby więcej. No i oczywiście wyjazd za krótki. :-)

Mamoot pipko- zazdroszcze!
Pogody w Pl niestety nie zazdroszcze...i oby juz przeszla ta paskudna pogoda!
u mnie slonecznie...goraco..upaly....ok 25-8 st...

No właśnie stwierdziłam, że musze dziś zasiąść do BB, choć spac mi sie chce, bo jeszcze pomyslicie, ze gdzieś z tymi powodziami spłynęłam.

Syla jak dzis u Was? daj znaka bo widze ze co raz gozej :(
u nas dzis od rana pada...pewnie juz w nocy padalo..az nie moglam sie z lozka podniesc taka dobijajaca szarosc za oknem...

reklama
Do góry