reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

To dobrze, że jesteś wysoko!
Straszne jest to, co się dzieje, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić sytuacji ludzi z zagrożonych terenów.

A co do Avonu- zawsze jakaś kaska z tego jest, a lepsza jakaś niż żadna :-) i tak jakoś ciągnę już z 9 lat :-)

reklama
ja tez jeszcze w Pl z 3-4 lata zajmowalam sie avonem..zarobku jako takiego nie mialam..bo wychodzilo na zero..za te pieniadze kupowalam sobie kosmetyki..bylam stala fanka blyszczykow, tuszy, pudrow:D aaa i perfum..;)...i uwielbiam maseczke blotna!

ja walsie kminie co mlodej na urodziny zazyczyc..kupic...i od chrzestnej pomyslalam o czyms takim, bo wiem ze Duska na lotnisku mnie prosila by jej cos takiego kupic...co o tym sadzicie?

Walizeczka świetna. :-)

Kasiu, to świetnie, że Oldze tak dobrze idzie bez pieluchy. Staś w nocy częściej siusia niż nie siusia, ale na wszystko przyjdzie pora.

Irma, mam nadzieję, ze Was nie zaleje.

U nas woda się cały czas podnosi. Po naszej stronie wały jeszcze nie przesiąkają, ale jak ta wysoka woda potrwa przez 4 dni, to może być różnie. No i poziom wody nadal trochę się podnosi. Ciekawe co będzie w nocy....
Byłam dzis nad Wisłą przy moście Poniatowskiego,żeby obejrzeć wielką wodę.
http://picasaweb.google.pl/m.bukat/WielkaWislaWWarszawie?authkey=Gv1sRgCI3stazqzKXcPA#

A mój Marcin wraca jutro samochodem z Czech razem w moim Tatą. Będa się przeprawiać przez Odrę. Az się porobiło...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry