reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dzis intensywny dzień. Rano basen. Potem zaliczyliśmy biegówki - kto wie, czy nie ostatni raz w tym roku. Słońce piękne, las piękny, dzieci nie marudziły. I mogłam nową kurtkę wypróbować :-p. Trochę sie zmęczyłam i dopowietrzyłam i spac mi się chce teraz.
Wieczorem jeszcze znajomi do nas wpadli, więc udało się przetrwać do kąpilei ze zmęczonymi ale nie marudzacymi dziecmi.

Jak się uda to w drugim tygodniu marca jedziemy na tydzień do Zakopanego. Ciekawe jak pójdzie Wojtkowi na nartach. :-)

reklama
poszło poszło, jedliśmy wczoraj i dziś jeszcze bo cały gar wyszedl:) i żyjemy...choć Karol coś akurat jarzynowe zupy ostatnio coś słabo je, a brukselke lubił dopóki nie czytaliśmy Franklin i zagubiony kocyk (Franklin tam brukselkę w kocyk zawinął bo nie lubił) i teraz nagle Karol nie lubi...ledwo parę łyżek mu wcisnęłam no ale drugim daniem nadrabia

I oczywiście nie jedziecie przez Tarnów:confused2:
Baśka, super że zupka udana:tak:
Mamoot, mieliście wrażeń:tak:
Ja wczoraj byłam na szkoleniu w Krakowie. Wróciłam późnym popołudniem, zabawa z dzieciakami i lulu. A dziś dentysta:confused2:

Ale odskoczylam od kompa jak przeczytalam Kasia Twojego posta...Dobra kobieto przypomialas mi ,ze mam termin za dwa dni...a calkiem zapomialam...Uff...na szczescie nie przelecial mi kolo nosa....:-)

reklama
a jutro mam polowkowa wizyte- podczas ktorej bede pierwszy raz widziala sie z ginem:cool: i ponoc ustalimy juz szczegoly co do porodu:szok:...dla mnie to szok bo ja nie czuje sie wogole jak w ciazy...malo tego dorywczo wciaz pracuje...i mam na oku nawet taka prace:-D..a tu mi o porodzie przypominaja:-D:-D
tak czy siak - licze, ze jutro poznam kogo nosze pod serduchem,:-)

Do góry