reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a ja to roznie..tzn..generalnie to tak jak Pati - szukam miejsc, gdzie moge sie wyzyc:-Dwybawic, poszalec...ale teraz jak jestem w ciazy...to tylko cisza i spokoj mi odpowiadaja...a wieczorkami filmik...ksiazeczka...herbatka...zawsze zapalonych mnostwo swiec...
Choc nie ukrywam..sa dni, ze lapia mnie doliny(jak ostatnio!, ze susze A glowe, ze jak drugie bedzie mialo rok...to zostawiamy u dziadkow i..gdziekoliwek chocby na tydzien za rog:-D...

hej dziewczyny witam sobotnio
potrzebuje pomocy - jestem totalna noga z gotowania zup - mam ćwiartkę kurczaka (600g), mieszanke jarzynową mrożonkę i parę ziemniaków - chce ugotować zupe jarzynową na wywarze z kurczaka ale jak się do tego zabrać żeby nie sknocić - macie jakieś sprawdzone sposoby? (tylko tak jak chłop krowie na rowie proszę wyłozyć:))

ugotowalas juz?

Myjesz kurczaka, zagotowujesz dajesz przyprawy ja np ostatnio tylko bulionetkę daje, a jak nie to sól, pieprz, liść , ziele, jak wywar masz już klarowny i ugotowany to wyjmuje mięso obieram , chwilkę gotuje i już. ziemniaki wczesniej wrzuc bo sie dłuzej gotują:-) i tyle mozna zabielic mlekiem albo smietana jak ktos lubi

reklama
Do góry