reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

a jeszcze Wam opowiem taka anegdotke:-D
ostatnio nauczycielce Klaudii, ktora widze codziennie -ta o ktorej pisalam jest w 7-8 m-cy ciazy, podczas rozmowy (o dziwo bardzo milej!) powiedzialam, ze ja tez jestem w ciazy...i byly tam tez inne ang. nauczycielki Klaudii ..i zbiegly sie w pokoju nauczycielskim i nie wierzyly mi, ze jestem w ciazy-traktowaly jako obiekt eksperymentalny:szok::-Di zartowaly bo P. M ma brzuch juz spory, a mi kazaly podniesc bluzke i pytaly gdzie moj?...zartownisie..bo mam..a one ze go nie widza...ze pierwszy raz w zyciu cos takiego widza, ze ktos jest po polowie ciazy, a nie ma brzucha...podbudowaly troche, bo wciaz czuje sie inaczej!...czyli jak slon:happy:

reklama
Wariatka jesteś normalnie. Jak ja bym tak w ciąży wyglądała to bym mogła mieć i z 5 dzieci:tak:Ja bym Ci słonia pokazała ale że tak źle wyglądałam w ciąży to nawet zdjęć nie mam
A tak wogóle to dziś pół dnia walczyłam z moim operatorem bo mi internet odciął:wściekła/y:No ale już jest ok

nio jest wariatka z Rusałki, ja to dokładnie pamiętam zdjęcia jak z Kaludią ona miała brzuch taki na koniec ciązy jak większość z nas w połowie,..chyba po długości jej idzie ;)

pozostaje mi tylko myslec, ze inni moze maja racej...a sama baardzo krytycznie patrze na siebie, ale juz sie nie uzalam...;-)

U nas piękny dzień! Byłam wczoraj u dentysty, myślałam, że wszystko zrobię (2 ząbki koło siebie) a tu się okazało, że jeden nie ten teges i muszę zrobić zdjęcie:eek: Oczywiście znieczulenie miałam, więc nie bolało, uff. Kolejna wizyta w przyszły wtorek:confused2:
Pati, pamiętaj o swoim terminie!

lece dziewczynki na usg...trzymajcie kciuki po dam znac co i jak:-Dale mam stresa pierwszy raz bede sie tu widziala z ginem:-D

reklama
Do góry