reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

i tu sie zgadzam z kazdą z Was!:tak:wiec nei bede pisała tego samego.
Ja lubie i dbam o siebie i swoj wyglad(nie zaniedbujac przy tym rodziny!!!)
Jak pracowałam na pelny etat, studiowałam był maz ..Klaudia, czas napiety..to wstawałam np. o 5 i pindrzyłam sie:-D..robiłam sniadanko..itd..
a w weekendy tez nigdy nie sprztam..robie to celowo w piatek..by miec czas tylko dla rodziny.
co do POlek w UK...oj błyszczymy!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
co do paznokci..to tzreba miec co malowac:baffled:..jak uda mi sie zapuscic ..to maluje..jak nie- t bezbarwnym je traktuje.
wlosy farbuje sama(siostra, mama, przyjaciółka:-p a podcinam koncówki, cieniuje u fryzjera raz na 2-3 m-ce..ale to groszowe sprawy..

za to bardzo czeso conajmniej 2 razy w tyg. robie maseczki na włosy, twarz, pięty:tak:

W UK rzeczywiście muszą być brzydkie kobiety, bo moja koleżanka, za którą w Polsce mało kto się obejrzał, ma w Londynie straszne "wzięcie":) Nie jest wysoka, a sporo waży i ma przede wszystkim bardzo masywne nogi, ale cały czas chodzi w naprawdę krótkich spódniczkach, bo wszędzie słyszy, że ma super zgrabne nóżki:)

Ja niestety też nie mam tyle czasu i pieniędzy, żeby jakoś specjalnie dbać o urodę. Robię to, co większość z nas jest w stanie zrobić sama w domu, czyli dbam o stopy i dłonie, depiluję to co należy:), farbuję włosy, czasem nakładam jakąś maseczkę itp. Zresztą mnie do nadmiernego dbania o siebie zniechęciła szwagierka - ta, która mieszkała u nas przez rok. Ona nie miała czasu na nic, bo latała od kosmetyczki do fryzjera, zahaczając po drodze o solarium. Na tej dziewczynie niewiele jest naturalnego ciała - ostatnio nawet sobie zrobiła akrylowe paznokcie u stóp, bo wtedy można ciekawsze wzorki pomalować... A jej mamusia tylko się ciągle nad nią użala, jak ona ma mało czasu dla siebie, bo mąż jest wymagający i w biegu między fryzjerem a zajęciami fitness musi mu jeszcze obiady gotować...A kiedy w końcu dostali mieszkanie, to Magdusia nie miała czasu nic w nim robić, bo 3 razy w tygodniu chodziła na gimnastykę. Jej mąż w końcu zażądał, żeby nie zapisywała się na te zajęcia na następny miesiąc, bo potrzebna jest jej pomoc przy sprzątaniu - ale była afera w całej rodzinie. Jej rodzice obrazili się na niego śmiertelnie, bo jak on śmiał zmuszać Magdusię z długimi, delikatnymi tipsami do takich rzeczy jak mycie okien czy kafelek w łazience!!!

Nie ,nie to juz przesada...zaniedbywac meza,rodzine dom na poczet pieknego ciala...Wogole dbanie a dbanie o siebie to dwie rozne sprawy...Niektore baby mysla ze im wiecej tego wszystkiego to bardziej sa zadbane-BZDURA!!! to juz jest sztucznosc,odrazajace itd...wogole jak widze te wszystkie gwiazdki ,perelki i te dlugie pazury to mnie cofa...Jak mozna z takim czyms funkcjonowac...:confused: albo solarium az plamy sie robia...do tego cera jakas szara,pomarszczona...:baffled: Ostatnio ogladalam laske w TV.niemiecka aktorka-bardzo mloda dziewczyna ...Z natury miala juz bardzo duzo usta i ostatnio pokazuja a ona te wary dwa razy wieksze:szok: Normalnie jak mutant!!!!!!!! i jeszcze zapytali ja exstra czy ona ma wszystko "swoje" a ona oczywiscie "tak,wszystko mam naturalne":-D:-D:-D Normalnie moglaby stratowac w zawodach"kto przestraszy Frankensteina":tak:

Przed chwila obejzalam sobie fotki Zosienki... Jenaaa jaka Ona slodka...I zawsze tak swietnie ubrana...:tak: a Stokrocia nie dziwie sie ze do nas nie zaglada...Widzialyscie co Ona za cuda wytwarza? Te aniolki,zwierzaczki i inne bajery normalnie do jakiejs galerii sie nadaja...

reklama
obejrzałam wszytskie-poczytałam - Zosia - cudnosci!Marta - ukłon w Twoja strone - pełen podziw dla Twoich dzieł!!!:tak:

Do góry