reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a ja dzis wysłałam moich dwóch łobuzów na wycieczke rowerową...m.in. kaczuszki nakarmic itd...odpoczęłam..a teraz czekam na nich z utęsknieniem!:-D

Moi tez zabrali sie niewiadomo ale dokad...jeszcze nie dzwonilam...niech mysla ze jeszcze spie :-D I zawsze jak gdzies razem ide to wtedy taka steskniona jestem :-)
Uwiebiam miec tak chociaz dwie godzinki dla siebie...

My dzis zaczelismy szukac czegos na sylwestra...postanowilismy ze w tym roku zostajemy w domu i wigilie robimy z naszymi znajomymi tymi co z nami byli na wakacjach... Adam powiedzial ze ma juz dosyc jezdzenia do polski,znowu tydzien "zwiedzania rodziny",kupa prezentow bo wiadomo troche tej rodziny tam mam..Na poczatku nie chciaam tego slyszec ale w koncu nie moze isc ciagle za moim nosem...wiec za to co oszczedzimy chcemy jechac gdzies na sylwestra..Patrzelismy na Dubaj...ale zaraz nam sie odechcialo :-D sam lot od osoby 1200 euro plus najtanszy hotel 150 euro -niezle co... No,ale cos napewno wynajdziemy...na 3-4 dni chcemy leciec badz jechac autem...wolelibysmy w sloneczko,ale nie musi byc to koniecznoscia...oczywiscie w swieta czworce pojedziemy a mloda do babci :-)

A Wy juz jakies plany macie laski?

Pati ja jak co roku obiecuje sobie, że będzie sala, suknia itd...a potem spędzam sylwka u rodziny lub znajomych..hm chyba zaczne meczyc o to męża:tak:

A ja szczerze bylam ostatnio na zwyklej dyskotece i bylo super...te bale mnie jakos juz mecza...suknia,fryz,schudnac:-D i jeszcze stres zeby nie byc wbita w ta sama suknie co ktos inny:-D Tym razem chcemy cos innego...przy okazji imprezy zwiedzic cos itd :-) No i im blizej tej imprezy tym ceny wieksze i wybor miejszy a niby jezcze kilka miesiecy zostalo...

hehe a ja na balu sylwestrowym jeszcze nie bylam, wczesniej zawsze spedzalismy sylwka w górach ze znajomymi, wypady 5 dniowe było bosko..no a teraz ostatnio jakoś rodzinnie i chciałabym wreszcie pojsc na prawdziwy bal...

a my przewaznie własnie w Pl bale..suknie itd..było kilka wyjazdowych (hmm 2:baffled:i te najlepiej wspomiam!!!:tak::tak::tak: Ostatnio rodzinnie - poprzedni z siostra meza i znajmomymi..a ostatni tu w UK z moja rodzina..siostra, rodzicami- milusio:tak:
Ten najprawdopodobniej spedzimy tu w UK - jakas imprezka-bo wyjazd za granice planujemy luty/marzec.

reklama
Do góry