reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

od najmłodszego dziecka nie lubiłam cyrków:baffled:...byłam jeszcze jako małe dziecko i płakałam, ze tam meczą zwierzeta:baffled:

reklama
Ja jak byłam mała to lubiłam chodzić do cyrku kiedyś nawet z Madzią byłam ale cyrk to już nie to samo. Kiedyś to były ogromne namioty i świetne widowiska a teraz wezmą kilka psów na scene i nic wielkiego a bilety okropnie drogie

a mi klimat cyrków w ogóle nie spasował od dzieciństwa, w sumie tylko raz byłam w naprawde dobrym cyrku w Koln, a tak to nic szczególnego, biedne tylko te zwierzeta, podobaja mi sie aczkolwiek pokazy akrobatów:tak:

ja tam do cyrku lubiłam chodzić, raz widziałam w nim tak piękne wielbłądy, że szok, te w ZOO to wyglądały przy nich jak inny gatunek ;-):-D
ciekawa jestem reakcji Wojtusia, :tak::-)

a co do sylwestra to mąż w tym roku obiecywał mi bal, no ale teraz to niewiadomo, zobaczymy jak się będę czuła:tak::-)

Ja juz wystaraczajacy mam cyrk w domu....:rofl2:
Ale kiedys pewnie zabiore tam Noemi :-)

Syla co z Twoim wyjazdem do Berlina z pracy? Odbedzie sie?????

Pizgnelam ta organizacja wyjazduw kosmos bo finansowy sie czepia do wszystkiego więc niech się wala na ryj raczej nic z tego

A ja uwielbialam cyrk patrzylam na pokazy z otwartą buzia i wypiekami na twarzy:-)

reklama
Do góry