reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka nie martw się ja też raz na kwartał u fryzjera,,a paznokcie z braku czasu conajwyzej potraktuję bezbarwnym, niestety na kolorki trzeba miec czas:tak: no i u nas podobna sytuacja finansowa, na potrzeby dodatkowe pozostaje niewiele a jeszcze planów sporo:tak:

reklama
A ja to do fryzjera wcale nie chodze...pizgne se zawsze sama farbe bo pasemek nie robie...a czy pomaluje bezbarwnym czy kolorem to jeden pindel bo to samo mazniecie pedzlem :-) ale np.jak widze laski niby wypicowane a na stopach "zaserzone" to az mnie cofa...przeciez to chyba niewiele czasu zabiera zeby w trakcie kapieli wziac pumex i wyszorowac stope...:confused:Albo te baby paznokcie wymalowane przy stopach ale ta dlugosc-wychodza prawie za buty:szok:

Naszlo mnie takie pytanie bo bedac w Sopocie to kiedys jeszcze na dyskotekach czy w knajpach bylo wiecej fajnych lasek...a teraz:szok: :baffled: Jakos ani jedna nie byla zebym powiedziala WoW!! No i co niektore z taki odrostem ze pozal sie boze... Szczerze to nie wiem gdzie te polki najpiekniejsze?????? Moim zdaniem amerykanki sa o niebo ladniejsze...Ale to napweno tez z tego wyniika ze tam mieszanki wieksze i ta uroda ciekawsza...

Pati bo dużo młodych polek wyjechało za granicę, w Anglii to ponoć jest w dobrym tonie mieć dziewczynę z Polski , w każdym bądź razie moja siostra mówiła że Polki są tam rozchwytywane. No i prawdą jest też to że najbardziej są zadbane dziewczyny w okresie łowczym, potem to już zależy od finansów i ilości wolnego czasu, za mną też się kiedyś oglądali na ulicy, teraz to tylko miłe wspomnienia ;-):-D:sorry2:

Pati a ja własnie uwielbiam pasemka, źle wyglądam we włosach o jednej barwie:tak:dlatego niestety na fryzjerka musze miec czas, a co do kolorow na paznokcie to niestety nie cierpie odprysków, a własnie na bezbarwnym ich tak nie widać...a niestety na kolorowym owszem i generalnie zabiera jak dla mnie wiecej czasu. Dlatego kolor mam na jakieś konkretne wyjścia:tak: A tak do pracy to o wiele wygotniej mi w bezbarwnym.

ja tak naprawde minimalizuje czas na wszelkie spa dla siebie, bo po pracy i tak niewiele czasu zostaje dla Oti:-(

ja tak samo Fredka:baffled: nawet ostatnio zaczynam sprzatac jak ona zasypia, wracam z pracy 16.30 i juz do 20-21 jestem cała dla Oti, wszedzie razem, a i tak mi mało:no: nie ma mowy o sprzątaniu w sobote, musze wszystko w piatek zawsze mieć na cacy, wiec nie wiem jak tu jeszcze czas dla siebie wygospodarować

Moim zdaniem zeby byc zadbanym nie trzeba miec pelnego makijazu jak u kosmetyczki i slicznych kolorowych paznokci...Dla mnie zadbana to czyste wlosy,czyste paznokcie,ladna zadbana stopa,ogolona itd. Niektorym dziewczyna wystarczy np.pmalowac rzesy i juz o niebo lepiej wygladaja...do tego naturalny blyszczyk i starczy..

A ze w Anglii rozchwytywane polki to sie nie dziwie...Bo te akurat to jakis wybryk natury:-D Kumple w Anglii smieja sie ze jak tak dalej pojdzie to do smierci na "recznym " beda jezdzic :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dla mnie zadbana kobieta to przed wszystkim czysta, bez "betonu" na pietach, schludnie ubrana, uczesana - ja np sie nie maluje bo nie lubie, ale paznokcie u nóg koniecznie musza być pomalowane.
Jeszcze jedna rzecz która mnie bardzo razi to jak dziewczyny koniecznie musza kupic rozmiar 36 widac ze na szwach trzeszczy ale jest 36:-D no i jeszcze np za male buty na obcasach i palcami ida po chodniku.
Jesli chodzi o fryzjera to ja lubie chodzic i chodzę - sama nie ufarbuje sobie włosów ani nie zetne grzywki:szok:

Do góry