reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a ja ciesze się że jest duży mróz. Mąż zakłada klimatyzatory i często musi wchodzić na dach. Wczoraj tak zmarzł, że bez przytulanska spania nie ma. Och.... w ten sposób coraz bardziej udaje nam się przełamac powstałe lody. Jednak za zimą to ja nie przepadam tak jak i za kawą. Cenię sobie dobrą wrzącą herbatkę. och. Idę sobie ją właśnie zrobić. Wogóle nie rozumiem jak można pic to ochydztwo zwane kawą:-D:-D:-):-).

Fusik! Siedze, czytam i geba mi sie smieje :-) Wlasnie wypilam kawke z identycznego saeco, ktore dostalismy z Malzowinem od sw. Mikolaja :-):-):-) Nasze rodzinki wiedza, ze my bez dobrej kawy ani rusz i nam sie rzucili w prezencie :-):-):-) MNIAM MNIAM MNIAM - pychota!!!!! Jak ktos ma blizej do Warszawy, niz do Lodzi, to ja tez bardzo zapraszam!

Fredka, bardzo mily sposob rozgrzewania zmarznietyvh paluszkow - przytulic je do czyjejs cieplej lydki - hihi, rozumiem, ze to ciepla lydka jestes TY :-):-):-)

Ps. dzisiaj przegladalam w empiku JOYa styczniowego i jest zajawka o pieciu parach, dla ktorych przyjscie na swiat dziecka wywrocilo zycie do gory nogami hehe - juz czekam na luty :-)

Ja tez bardzo lubie kawe i przydalby sie taki expresik :tak:

Fredka wiec zakumalam ze u was coraz lepiej ;-) co ? Ciesze sie :-)

Fusik! Siedze, czytam i geba mi sie smieje :-) Wlasnie wypilam kawke z identycznego saeco, ktore dostalismy z Malzowinem od sw. Mikolaja :-):-):-) Nasze rodzinki wiedza, ze my bez dobrej kawy ani rusz i nam sie rzucili w prezencie :-):-):-) MNIAM MNIAM MNIAM - pychota!!!!! Jak ktos ma blizej do Warszawy, niz do Lodzi, to ja tez bardzo zapraszam!
:-) ja tez bym chiała go dostac :-)

cześć dziewczyny!

no i mamy odwilż w Krakowie czyli beznajdzieja, czyli brudno, czyli szaro, czyli mokro.. już wolałam 10stopniowy mróz z zeszłego tygodnia...

w czwartek byliśmy na szczepieniu (tężec, krztusiec, polio). było trochę płaczu, ale i tak Tymek trzymał się dzielnie. dodatkowo mamy 11,5 kg oraz 85cm wzrostu.

w sobotę zaś mieliśmy serię wypadków: zrzucona choinka i przewrócona lampa. nic się nie stało na szczęście. choinka została od razu rozebrana z ozdóbek i powędrowała do śmieci; a lampa niestety spaliła się (jarzeniówka) i teraz Tymek ma trochę ciemno w swoim kącie :cool:

miłego poniedziałku Wam życzę!

reklama
:-Ddziewczyny(Fusik Heatherku :cool2:uwazajcie z tymi zaproszeniami..bo jak wszyscy kawosze sie zjada to i Wasza kieszen..zapasy kawy, a i expres tego nie wytrzymaja:-):-D:-D
ja takze naleze do kawoszy..z małzowinem :-p

co do pogody - tu wczoraj była piekna słoneczna jesien..dosłownie az chciało sie spacerowac!..szkoda, ze na spacerek ni wzielismy aparatu:baffled:..ale moj maz wscieka sie, ze mam obseje..i czasem odpuszczam:-D

dzis natomiast leje..i ja tam jak nie bede musiała to sie z domu nie wynurzam..szczegolnie, ze dzis ksidz u nas po kolędzie..a i maz na wieczor dopiero do pracy..:happy2:

za pogode w PL "trzymam kciuki"..bo mi dom buduja!:-D

Fredko - widze i wnioskuje podobnie- czyzby było jzu lepiej?- jesli tak - baaardzo baardzo sie ciesze!- :tak::tak::tak:

Do góry