reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

dziewczyny jeszcze pytanko...jak mam wylaczyc takie hujstwo:confused:jak wciskam na Y wychodzi mi Z a jak wciskam na Z wchodzi mi Y ...nie mam znaku zapytania itp...cholera zaraz mnie weznie:wściekła/y:i tylko mam tak jak jestem na bb...Mloda mi cos tu namieszala:baffled:

reklama
dziewczyny jeszcze pytanko...jak mam wylaczyc takie hujstwo:confused:jak wciskam na Y wychodzi mi Z a jak wciskam na Z wchodzi mi Y ...nie mam znaku zapytania itp...cholera zaraz mnie weznie:wściekła/y:i tylko mam tak jak jestem na bb...Mloda mi cos tu namieszala:baffled:

Pati ja mam to samo :-D:-D:-D jeszcze czasem jak" mloda mi nabroi ":-D:-D:-D to nie mam wcale polskich znakow a tak nawiasem mówicc to nie wiem jak ona to robi ale skróty klawiszowe zna perfekt:-D:-D:-D

Pati ja tak mam jak zmienie jezyk z angielskiego na polski -wtedy znaki sa zupelnie w innych miejscach). Sproboj moze Ci Noemi przez przypadek na polska klawiature przestawila :-)

Pati na dole monitora masz pasek tam gdzie jest np. zegar i tam powinaś mieć taki malutki znaczek podobny do klawiatury . Naciśnij na to in zaznacz Polish ( programmers) powinno sie naprawić :-)

Storotki-ja takiego znaczka nie mam:no::eek:Ale na szczescie wrocil moj znawca kompurerowy,zamieszal cos na klawiaturze kombinacja 4 klawiszy :szok: i juz naparwione...Ale dziekuje za dobre checi:-);-)

Nie ma za co Pati . Mi Zoska tez często zmienia i mam tak jak ty. no a z racji tego ze zemnie marny informatyk mąż zrobił mi tak ( i pokazał) że mam na pasku i w każdej chwili moge zmienić nie trująć mu głowy , że znowu cos nie działa :-);-)

Skąd ja to znam Pati ;-):-D. Teraz jej nie stwarzamy mozliwości dopadnięcia laptopa , strzezemy go jak oka w glowie no bo jeden już nam Zoska "naprawiła" tak że połowy klawiatury nie ma ........

reklama
Witam
jestem mama synka, ktory urodzil sie w czerwcu 2006. Zaprosila mnie tu jedna z milych mamus i tak sie niesmialo zapytam - czy moge tutaj sobie z Wami poplotkowac?

Do góry