reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Oj tak, przyda się :-) Dzieki!

Jutro mamy imprezę mikołajową z mojej pracy. Uziemienie w domu Marcina troche nam pokomplikowąło plany jutrzejsze, ale jakoś trzeba ise będzie zorganizować. W każdym razie idziemy jutro z Wojtkiem, a Stasia i Marysię pewnie dowiezie mi później mama.
Dla Wojtka to będzie wielka atrakcja, bo dziś pierwszy raz od 12 dni w ogóle wyszedl z domu. A jutro - imprezka ;-)

reklama
O fajnie! Udanej imprezki! U nas w pracy jest zabawa choinkowa, a Mikołaj będzie w przedszkolu:tak:
Byłam wczoraj w kinie na Listach do M. - bardzo sympatyczny film:tak:

Mamootku udanej imprezki :) z organizacja to u Was zawsze wzorowo :)

Ja jutro wybieram sie z mloda na swiateczny markt-hmmm tak to sie po polskiemu mowi?

A wieczorem wpada do mnie na noc kumpela-bedzie wino i duzo plotek ;))))

No i pochwale sie ze A zrobil mi dwa dni temu niespodzianke i kupil mi nowa mikrowele ;) chyba sie jeszcze nie chwalilam? ;))))

Załączniki

• weihnachtsmarkt_duesseldorf.jpg
    weihnachtsmarkt_duesseldorf.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 23
No własnie chciałam Pati napisać, że toto się "jarmark" nazywa :-)

Kasiu, od tym filmie same dobre słowa słyszałam.

U nas, cholercia, impreza mikołajowa ze względów technicznych odwołana i przeniesiona na jutro. Tyle, że jutro mamy basen, więc na pewno na całą imprezę nie przyjdziemy. W ramach pocieszenia byliśmy dzis z chłopcami na czekoladzie u Wedla :-) Jakoś sie pocieszyli :-D
A jutro wieczorem jeszcze nas czekają imieniny Basi - mojej bratanicy. Będzie intensywny dzień.

Widzicie mi czasami zaczyna brakowac polskich slow :-D

jarmarku nie odwiedzilismy bo pogoda nie dopisala...za to byl pyszny rosol u kolezanki mamy ;) i dobre ciacha :)

mlody nie da mi posiedziec... i ostatnio caly czas cos..ktos, dzis np. ur. moja kolezanka...byla 11 dni po terminie..ufff...

u nas tez tu w UK mowi sie (i jest dosc podobny) market swiaeczny;)
i my wczoraj z dziecmi ublalismy choinke, nakleilismy naklejki w okna itd...swiatecznie juz:)moze dzis pojade do ikei po cynamonowe swieczki:D

reklama
Ja dzis kupilam foremki w ikei do ciastek ;) zapas swiec i kilka innych dupereli...choinke ubierzemy ok.15-stego...No i taka mniejsza jak w tamtym roku...Duza bedzie u mojej mamy...a 19-stego bedziemy jechac do Pl.i wrocimy chyba 02-go..na sylwestra narazie nie mamy planowi jakos nie mam nawet checi nigdzie isc...Moze tez wrocimy wczesniej i pojedziemy do rodzicow A...

Do góry