reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Noemi obojetnie jakie bym bombki nie wymyslila takie wiesza ;) nie wymysla wiec moge miec po swojemu :-)
Ciekawe jak dlugo haha :)

Kasia a dlaczego nie chcesz choinki? ze wzgledu tylko na psa?
ja teraz na weekend chyba kupie mala choinke taka z 120cm max i ustroimy :)

Pati a jaką chcesz kupić choinkę żywą czy sztuczną. Podejrzewam,że sztuczną, bo żywa chyba do Świąt by nie wytrzymała. My będziemy mieli żywą. Kupimy na tydzien przed świętami. U nas jest ciepło i szybko się sypnie. Ale czego nie robi się dla dzieci.A na choince będzie wszystko. Ola wymyśla ozdoby więc będzie obwieszona jak się patrzy.

Sztucznych choinek Fredka nie uznaje :)Bedzie zywa jak zawsze ...ja choinke mam zawsze w donicy z piachem i podlewam...wczesniej jak mielismy duze choinki takie pod sufit to mialam duza donice..a teraz kupuje juz choinke w plastikowej doniczce i wkladam dodatkowo w druga...by moc podlewac ...i uwiez stoi do lutego :-D

Kasiu, u mnie choinke będzie zjadac pewnie Marysia :-D
Pati, fajnie, że tak długo Ci choinka stoi. Te u nas, nawet w donicach, potrafią się szybko sypnąć. Nigdy nie ma gwarancji, czy korzenie nie sa podcięte.

no i ja w tym roku mam zywa i sztuczna(obie pop 1,5 -1,8m)...i ta zywa mimo, ze jest w wodzie, podlewam juz sie sypie...:baffled:

Dziewczyny ja nawet taka bez kozenia stawiam w piach i stoi no do lutego bez kitu-bo ja toz tych co zanim rozbiora chjoinke to mija naprawde sporo czasu:-D Nie mowie ze igly nie opadaja-ale napewno nie jest lysa :-D i wyglada prawie jak przywieziona ze sklepu..

Kasia moze kup taki stoliczek w ikei ten prosty-kwadratowy-amoze i masz i na tym choinke ustaw... :)

reklama
Nasza choinka stoi góra 2, 3 tygodnie. Ale na samym końcu jest już masakra. Sprzątnięcie tego wszystkiego graniczy z cudem. Mam na to sposób wyrzucam ją na balkon i czekam aż wiatr wyrwie resztę igiełek a mąż połamie.

Do góry