reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylwia, a gdzie się przeprowadzacie? W jakie rejony?
Co u mnie napisałam na nieobecnościach :-) Dzieciaki do przedszkola chodzą. Czas atrakcji się zaczyna, czyli rozpoczynanie kalendarzy adwentowych z czekoladkami - Miki odlicza dni:-D, przybycie szczeniaka, aha wcześniej noc u dziadków - też przeżycie, potem Mikołajki. Co chwilę coś:-D

Ale się babeczki za Wami stęskniłam!

reklama
i ja steskniona, dzis wydebilam od meza przenosny net- czekamy przeniesienie linii do 6 grudnia- wiec do...bede z doskoku:sorry:
juz na nowym mieszkanku- rozpakowana w wiekszosci...:sorry:

Rusiu, fajnie, że już w nowym :-)
Kasiu, dziwnie tu było bez Ciebie...
A jaki szczeniak? Też golden? Piesek, czy suczka? Juz sie ciesze razem z wami :-)

Marysia po pierwszym obcinaniu włosków. Pióra już jej do oczu wchodziły.

Mamootku, też labrador;-):-) I będzie suczka czarna o imieniu Baba:tak:
A zdjęcia Marysi w nowej fryzurce już są? Kurcze cos ostatnio w ogóle nie robiłam dzieciakom zdjęć. W mieszkaniu jakoś nie za bardzo lubię, a ostatnio nie spacerowaliśmy w weekendy. W tygodniu nie ma już czasu, bo za szybko robi się ciemno :-/

mieszka sie calkiem ok, ale wciaz jakies tam sprawy wychodza i np. wciaz jestesmy bez gazu...maz mowi- padla bateria w liczniku - najpierw przyszedl pan stwierdzil o tak bateria do wymiany w liczniku, a tym on sie nie zajmuje , od tego jest inny pan, pozniej pan przyszedl wymniel i teraz czekamy na drugiego by nam wlaczyl to...i tak od tygodnia nie gotuje...i ogrzewanie gazowe, ale juz jutro mam nadzieje zalatwie to raz a porzadnie!

KasiuDE-
ciekawa jestem jak wyglada Wasze nowe malenstwo- mi marzy sie piesek- zawsze mielismy w domu, odkad tu wyjechalismy tylko swinka morska na pocieszenie...ale to nie to samo co psiak!(we wtorek tydz temu samochod potracil psa mojego dziadka....bardzo to przezyl moj dziadek, bo byl z nim zzyty...

ja tesknie za moim Kastorem, wogole odkad babcia wyjechala, rodzice...to mi jakos tak teskno i smutno...dobrze, ze mam te przeprowadzke na glowie to jakos tak staram sie sprzatac itd..by za duzo nie rozmyslac.

zaplanowalismy sylwestra - tzn. idziemy na bal:happy:na 300 osob. niby dla dzieci w sali obok zorganizowana jest impreza i opiekunki, ale MasterG zostaje z moimi rodzicami, a pojedzie z nami Dusia- chyba, ze nie bezie chciala;-)(w co watpie:-Dma byc zorganizowane tez dla dzieci, jedzonko, konkursy, zabawy itd...

Rusiu podziwiam Cię, że tyle jesteś w stanie czekać na podłączenie gazu. Ja jestem zbyt nerwowa i dawno bym już komuś awanti strzeliła. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam dosyć psa a świnka jest super. Cały czas mam przed oczami zdjęcie Twojego męża ze świnką (na smyczy?). Bynajmniej tak zapamiętałam :). Fajnie, że wybieracie się na bal. Ja za to marzę, żeby chociaż wtedy A był w domu.

reklama
Fredzia, ja tez jestem furiatka i w Polsce to juz dawno byla by afera, awantura itd...tu wierz mi po 5 latach zycia czlowiek przyzwyczaja sie do mentalnosci i takiego sposobu zalatwiania wszelkich spraw przez Anglikow:cool:...sa terminy, kazdy od czego innego i zaden nie moze wykonac pracy za nikogo. Ma to plusy, ale i munusy jak widac. Dzis juz mi na pewno podlacza, zamierzam GOTOWAC! PIEC CALY DZIEN!:-Dw planach mam zupka jarzynowa dla dzieci, rybka, zurek dla Adama i bedziemy z Dusia piekly ciasteczka....aaa i robie salatke z krewetek i makaronu nudle.(bo mam dzis tez gosci) dzieci dzis maja wolne w szkolach, bo nauczyciele strajkuja:happy:

Do góry